Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Klart for Fredriksten Sparebank1 Cup!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Mai 2016

Denne helgen gjennomfører Kvik Halden sesongens største arrangement når Fredriksten Sparebank1 Cup går av stabelen. Rekordpåmelding av lag og strålende vær gir store forhåpninger før helgen!


Over 120 lag er påmeldt på årets Fredriksten Sparebank1 Cup, det er hele 30 lag mer enn i 2015. Påmeldingen er en tillitserklæring for Kvik Halden og de som gjennomfører cupen, og flere hundre frivillige kommer til å jobbe steinhardt for å bevare den tilliten også for 2017.

120 lag gir over 1000 fotballspillende jenter og gutter, med seg har de lagledere, foreldre, søsken, besteforeldre etc., noe som gjør Strupe Idrettsanlegg til en herlig plass å være denne helgen. De som tar turen kan forvente god stemning, mange glade barn, engasjerte foreldre og masse god mat og drikke.

Selv om du ikke har familiemedlemmer som skal i aksjon i helga anbefaler vi alle å ta turen innom Strupe, dette blir en fest og skal man noen gang kjenne på kroppen hva Kvik Halden virkelig er, så er det denne helgen! Vel møtt til fotballfest!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline