Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

En av årets vanskeligste kamper venter Kvik Halden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 6. Mai 2016

Kvik Halden reiser lørdag over fjorden for å møte en av årets store opprykksfavoritter, bortekampen mot Fram Larvik blir en av de vanskeligste utfordringene denne sesongen for haldenserne.


Gode hjemme

Fram Larvik har startet sesongen godt, men sist helg gikk de på et noe overraskende tap mot Asker på bortebane. Før det hadde Tønsberg og Pors blitt oppskriftsmessig beseiret på hjemmebane, mens Vindbjart ble meget imponerende slått 4-0 på bortebane.

Hjemme i Larvik står altså laget med to strake seire, men også i 2015 var de sterke hjemme med 8 seire, 4 uavgjort og kun 1 tap på sine 13 hjemmekamper. En av de gangene de avga poeng var når Kvik Halden var på besøk i august, da endte oppgjøret med 1-1 og poengdeling.

Fram Larvik hadde ambisjoner om opprykk før 2015-sesongen, men endte da på en skuffende 4. plass hele 17 poeng etter opprykkslaget Raufoss. I år er ambisjonene igjen skrudd til topps og laget mønstrer i år kanskje en enda bedre stall. Spesielt signeringen av målgarantist Naglestad fra Gjøvik/Lyn viste at Vestfoldingene mener alvor i 2016.


Tilbake på vinnersporet

Kvik Halden var tilbake på vinnersporet med en kontrollert og forventet seier mot Strømsgodset sitt andrelag på mandag, 4-0 var ikke et mål for lite og seieren betyr også at laget er på toppen av tabellen i øyeblikket. Ledelsen er imidlertid svært knapp, kun målforskjellen skiller Kvik Halden, Fram Larvik og Asker på toppen, ned til nedrykksstreken er det så lite som 3 poeng. Satt på spissen kan Kvik Halden eller Fram Larvik gå fra toppen av tabellen til nedrykk i løpet av helgen...

Kvik Halden er endelig helt karantenefrie og kommer til kampen med nesten fulltallig tropp. Ardi Berbatovci tar av gipsen til uka og forhåpentligvis er han tilbake i trening i løpet av et par uker. Erjon Shkodrani nærmer seg løpetrening, men har fortsatt en vei å gå før han er tilbake på fotballbanen. Denne uka ble det også klart at Kvik Halden og Mergim Hereqi skiller lag, kraftspissen har ikke fått det til å fungere i den røde og hvite drakta og partene er enige om å terminere kontrakten. Pendling fra Drammen til Halden og en krevende jobbsituasjon må ta mye av skylden for det mislykkede samarbeidet. Kvik Halden ønsker Mergim lykke til videre.

Forrige kamp spilte Kvik Halden i en 4-4-2 formasjon, men er ventet å være tilbake i sin vanlige 3-5-2 formasjon mot Fram Larvik. Uten karantener og med lite skader er det allikevel usikkert hvem som får sjansen fra start ettersom det er stor konkurranse om flere plasser på laget.


Kampstart i Larvik er 1600 - Vi ønsker laget lykke til!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline