Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Ny kamp på Halden stadion - Strømsgodset 2 kommer på besøk

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 1. Mai 2016

Kvik Halden har slikket sårene etter to tap mot Odd 2 og Sarpsborg 08 denne uken, mandag er det nye muligheter når Strømsgodset 2 kommer til byen.


Må tilbake på sporet

Kvik Halden hadde en flott start på sesongen med 3 strake seire i åpningsuka i 2. divisjon og NM, deretter har det blitt bråstopp med et uventet tap borte mot Odd 2 og en litt mindre overraskende exit i NM mot et profesjonelt og disiplinert Sarpsborg 08. Felles for begge kampene er at Kvik Halden har måtte spille mesteparten av oppgjørene med en mann mindre på banen. I hele 135 av 180 fotballminutter mot Odd 2 og Sarpsborg 08 har Kvik Halden vært 10 spillere på banen, ikke de enkleste forutsetningene for å vinne.

Å spille hjemme mot Strømsgodset 2 er en ny vrien utfordring, og man vet heller ikke denne gangen hva slags motstand man får. Strømsgodset har et tøft kampprogram i Tippeliga og cup om dagen, og sannsynligheten er stor for at de mønstrer et ungt lag mot Kvik Halden mandag. Uansett skal man ta drammenserne på alvor, forrige helg slo de foreløpig serietoer Asker med 1-0 i en kamp de stilte uten spillere fra A-stallen.

Kvik Halden og Strømsgodset 2 møttes også i 2015, da delte man poengene broderlig mellom hverandre, begge lagene vant oppgjørene på hjemmebane. Oppgjøret på Halden stadion endte 1-0 etter scoring av Björn Berglund rett før pause.


Rokkeringer på laget

Kampen på mandag blir årets hittil største test av mannskapet til Kvik Halden. På grunn av røde kort er Dardan Mehmeti, Deniz Kaili og Mergim Hereqi ute med karantener, samtlige er klare til neste helg mot Fram Larvik. I tillegg er Erjon Shkodrani og Ardi Berbatovci fortsatt ute, mens Simen Fredheim Andersen er usikker grunnet en ryggskade.

Hva slags formasjon Kvik Halden stiller i er også usikkert, med så mange spillere utilgjengelige kan det være duket for en endring også i det oppsettet. Tidligere i vinter har man spilt i flere forskjellige formasjoner nettopp med tanke på en situasjon hvor karantener eller skader tvinger frem endringer. Hva Glenn Ståhl og Kjetil Andreassen lander på får vi se mandag klokka 1800!


Interessant start på avdelingen

Før sesongen ble Kvik Halden sin avdeling i 2. divisjon kalt tidenes tøffeste av mange, og de første 4 rundene viser at her kan alle slå alle. De største forhåndsfavorittene har allerede avgitt en del poeng, og det ser ut til at det blir et skikkelig rotterace for både opprykk og for å holde plassen.

Blant de store forhåndsfavorittene så er det Bærum og Moss som har tapt mest poeng, Bærum har mistet 8 poeng så langt, mens Moss har avgitt hele 11 poeng til nå. Når man vet at lag statistisk bare kan avgi omkring 20 poeng totalt for å nå et opprykk, så er det få rom for feilskjær i fortsettelsen for de to lagene.

Fram Larvik, Notodden og Arendal har kommet bedre i gang, og ligger alle plassert i toppen. Notodden kan ta over ledelsen med seier søndag mot Tønsberg, mens Kvik Halden kan jobbe seg helt opp i teten med seier mot Strømsgodset 2 på mandag. Asker kan vise seg som en liten outsider i tetkampen etter en god start, og viste muskler med å slå Fram Larvik 1-0 lørdag.

Mange lag har kommet i gang med poengplukkingen og kampen for å beholde plassen kan bli meget hard! Historisk behøver man omkring 36-38 poeng for å bli nummer 7 eller bedre, og med årets nedrykksstrek plassert over 8. plassen så er det mange lag som har 7. plass som årets minimumsmål. Av de antatte bunnlagene så har Ørn-Horten og Fløy så langt innfridd forventningene og står etter henholdsvis 3 og 4 kamper med 0 poeng, masse mål imot og nesten ikke scorede mål, deres vei til en fornyet kontrakt i 2. divisjon virker særdeles lang i øyeblikket, selv om det er veldig tidlig å konkludere!

Som en kuriositet er det verdt å legge merket til Pors, så langt er det avdelingens desidert mest underholdende lag å følge, de har på 4 kamper vært involvert i hele 24 mål(!), 13 scorede og 11 innslupne...


Kampstart 1800!

Kampen mot Strømsgodset 2 var i utgangspunktet lagt klokka 1900, men har pga. lyset blitt fremskyndet til 1800.

Husk at alle aktive medlemmer i Kvik Halden under 18 år kommer gratis inn, for øvrig er det vanlig billettpris med 100,- for voksen og 50,- for barn (0-6 år er gratis).

Velkommen til Halden stadion på mandag klokka 1800!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline