Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Vrien bortekamp for a-laget mot Odd 2

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 24. Apr 2016

Kvik Halden reiser mandag til Skien for å møte Odd sitt rekruttlag på Skagerak Arena. Som vanlig er det vanskelig å vite hva man møter med rekruttlag, men uansett er det en gjeng med vind i seilene som tar tuen til Telemark.


Topplag i Tippeligaen

Odd har startet sesongen bra i Tippeligaen, på tross av at de søndag for første gang i år slapp inn mål og gikk på årets første tap, så har sesongstarten til Odd vært god. Klubben har imponert flere år på rad med gode resultater med små ressurser. I tillegg er de beviset på at det går an å komme høyt på tabellen med norske lokalproduserte spillere.

En av grunnene til at de klarer å dyrke frem egne lokale spillere er at rekruttlaget i flere år har spilt i 2. divisjon. Selv om laget ofte har havnet langt ned på tabellen har de alltid klart å karre seg fast med et skippertak i siste periode av sesongen. I 2015 lå de langt under streken med 12 poeng på de første 16 kampene, deretter tok de tak og la mer vekt på å bruke A-lagsspillere på rekruttkampene, det første til at Odd tok hele 19 poeng på de 10 siste kampene og sikret plassen i siste serierunde. For å vise hvor mye Odd prioriterte rekruttlaget i siste del av sesongen så er det bare å se på lagets målforskjell på de siste 6 hjemmekampene i 2015, da scoret de utrolige 30 mål!

I år har de startet med en hjemmeseier mot nabo Pors, og ett bortetap mot Asker. Tommelfingerregelen for Odd de siste årene er å stille sterkt hjemme, og å gi bort bortekampene. Det holder ikke om de skal redde plassen i 2016 ettersom de 7 nederste lagene rykker ned. Hva Odd stiller med mot Kvik Halden er uvisst, men med en tettpakket kampprogram for a-laget kan det være duket for et ungt Odd-lag på mandag.


God start for Kvik Halden

Haldenserne har hatt en fin start på sesongen med 2 seire i 2. divisjon, avansement i cupen og 3 seire på 4 forsøk i 4. divisjon. Tidligere år har man slitt med Tippeligalagenes rekruttlag på bortebane, også i rekordsesongen 2015 da bortekampen mot Strømsgodset 2 endte med et fortjent 2-0 tap.

Til mandagens kamp er de fleste spillerne tilgjengelige, unntakene er fortsatt Ardijon Berbatovci som snart skal ta av gipsen på foten og Erjon Shkodrani som sakte jobber seg tilbake på fotballbanen. I tillegg er Mergim Hereqi utestengt pga. sitt røde kort i 4. divisjonskampen mot Kambo på onsdag. Han må sone ferdig karantenen i 4. divisjon før han kan spille i 2. divisjon.

Hvem som tar plass i startoppstillingen er ikke bestemt, men med 3 seire på rappen i starten av sesongen så er det neppe store endringer mot Odd.

Kampstart er 1900 på Skagerak Arena - Vi ønsker haldenserne lykke til!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline