Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Ny seier og foreløpig tabelltopp for rekruttlaget!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 23. Apr 2016

Kvik Halden sitt rekruttlag i 4. divisjon spilte lørdag sin 3. kamp på 6 dager, nok en gang ble haldenserne redusert til 10 mann etter en halvtime, men det unge mannskapet viste igjen hva som bor i de!


Viktig sesong

Hjemmelaget Tronvik har hatt en tung start på sesongen med 1 poeng på 3 kamper og hele 20 baklengsmål, men de øynet nok håp om flere poeng når de skulle møte Kvik Halden. Tronvik har nemlig de siste årene hatt en lei tendens til å få med seg poengene når lagene har møttes.

Kvik Halden derimot har hatt en brukbar start på sesongen med 2 seire av 3 mulige. Som for mange andre i divisjonen handler det for Kvik Halden om å kapre en 4. plass eller bedre i årets sesong, og sikre fornyet kontrakt på samme nivå i 2017. For å klare det må laget heve seg fra hva de har prestert de siste årene, da har Kvik Halden som regel vært på nedre halvdel. Med en bredere A-stall enn på lenge er det allikevel god grunn til å tro på en topplassering i 2017 for 4. divisjonslaget.


Snudde oppgjøret

Mot Tronvik tok laget ledelsen ved Kristian Strøm, juniorspilleren fortsetter å score mål på bestilling og har så langt i 2016 godt over 1 mål i snitt på sine junior- og rekruttkamper, sterkt av midtbanespilleren.

Tronvik utlignet etter en snau halvtime, og like etterpå fikk Jørgen Andersen marsjordre etter å laget frispark som bakerste mann. Rett etter det igjen gikk Tronvik opp i ledelsen og det kunne se ut som om det skulle bli en tung kveld for de unge haldenserne. 2-1 var også stillingen til pause.

På onsdag scoret Kvik Halden 4 mål i 2. omgang mot Kambo med 10 mann, den historien skulle gjenta seg også mot Tronvik. På 14 fantastiske minutter i 2. omgang scorer Ole Jakob Herft og Granit Merovci 2 mål hver og sikrer en knallsterk seier for rekruttlaget!

Med seieren er laget oppe på 1. plass på tabellen etter 4 kamper, Borgen kan gå forbi med seier i sin 4 kamp for sesongen, men uansett en flott start på rotteracet for rekruttlaget. Nå venter en liten pause i 4. divisjon, neste kamp for rekruttene er tirsdag 3 mai mot Sprint-Jeløy 2 på Strupe.


Kampfakta

Tronvik - Kvik Halden 2 2-5(2-1)


Simen Fredheim Andersen

Andreas Jigarp

Arber Shkodrani

Jørgen Andersen

Kristian Strøm

Tobias Back

Markus Olaussen

Besfort Shala

Granit Merovci

Adrian Gjerlaugsen

Deniz Kaili


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline