Tap mot Kråkerøy torsdag 21.april

Postet av Treningsgruppe 2 den 23. Apr 2016

Kampen starter med et spillemessig overtak til Kvik. Allikevel er det mange enkle feil som følge av godt press fra begge lag. Lite sjanser i starten, men Kvik nærmest. De to første målene til Kråkerøy kommer på corner etter 30 og 34 minutter. Dette gir Kråkerøy en real boost og Kvik har en liten down-periode. Mot slutten av 1.omgang hever gutta seg igjen og dette resulterer i et fint mål. Besfort gjør en herlig gjenvinningsjobb, fører ball fremover, og så slipper den perfekt til Adrian som setter ballen sikkert i nettet alene med keeper. Gutta får blod på tann og fortsetter å trykke på, men kun to minutter senere felles en Kråkerøy-spiller innenfor 16-meteren og dommeren blåser straffe. Straffen ender i mål og lagene går til pause på stillingen 3-1 til Kråkerøy.

Andre omgang starter med fint spill fra Kvik. Vi skaper flere store sjanser, men ikke før etter 51 minutter resulterer det i scoring. Adrian gjør et fantastisk forarbeid før han slipper ballen til Sjømo som bredsider ballen i mål. Stillingen er nå 3-2 og vi fortsetter å skape sjanser. Dessverre klarer vi ikke å få ballen i mål og det er heller Kråkerøy som scorer 4-2 målet etter 63 minutter på en lang ball i bakrommet. Siste periode av kampen preges av mange avblåsninger fra dommer og lite flyt i spillet. Etter 63 minutter scorer Kråkerøy nok en gang på et fint skudd(innlegg?) som går i bue over Mats. Lufta ser ut til å ha gått ut av gutta og vi slipper igjen etter 66 minutter. 5-2. Vi hever oss på slutten, styrer spillet og skaper sjanser, men nok en gang er det Kråkerøy som scorer etter fine kombinasjoner. Det ender derfor 6-2 til Kråkerøy.

Alt i alt slipper vi inn for enkle mål, har for dårlig uttelling foran motstanderens mål, og må stramme opp innsats i egen boks på dødballer. Skal sies at resultatet er litt flatterende med tanke på banespillet, men det er mål som vinner kamper og Kråkerøy var mest effektive denne gangen. Vi kommer sterkere tilbake!

Laget:

Mats Nordahl

Mehmet Kabashi (byttet ut)

Anton Agersborg

Niklas Fjellstad (45 min)

Andreas Jigarp

Alek Nadolski

Marcus Sjømo Eriksson

Henrik Johan Dahl

Mads Torp (45 min)

Besfort Shala

Adrian Oliver Gjerlaugsen

Benken:

Tor Fredrik Berger (ubenyttet)

Jens Mo (45 min)

Per Christian Nygård Røed (45 min)

Mads Petter Eriksen (byttet inn)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline