Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Rekrutt kjørte over Kambo tross 60 minutter med 10 mann!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Apr 2016

Etter 1-3 tapet for Borgar på mandag slo rekruttlaget kraftig tilbake onsdag kveld hjemme mot Kambo på Strupe. Selvom Kambo tok ledelsen helt i starten av kampen etter en corner, samt at Mergim Hereqi fikk rødt kort midtveis i førsteomgang, skulle Kvik vise hva de stod for.


1-1 målet er av det vakre slaget, da Markus Olaussen avslutter med et fantastisk skudd i motsatt kryss fra skrå vinkel. Kvik fortsetter å produsere målsjanser, hvor både feilvalg og svake avslutninger gjorde at dette resultatet stod seg til pause. Andreomgangen lå derfor an til en tålmodighetsprøve. Kambo gikk ut til andreomgang med en litt annen tilnærming. De ønsket å trille ball for å utnytte at de hadde én mann mer. Men Kvik ville annerledes.

Kvik viste en enorm vinnervilje, engasjement og innsats, noe som ga Kambo svært lite tid og rom.

Kvik løper Kambo i senk, skaper massevis av sjanser, og den harde jobben resulterer i både 2-1 og 3-1 til Kvik, hvor Deniz Kaili scoret begge målene. 4-1 scoringen viser angrepsfotball tatt rett ut av læreboka. Etter fine kombinasjoner på få touch, mange bevegelser og gode valg, er det kaptein og midtstopper Arber Shkodrani som setter ballen i nota til 4-1! En nydelig scoring. Kvik ga seg ikke, Ole Jacob Herft gjør en god jobb når han blir rettvendt og drar seg inn i banen og smeller kula i hjørnet fra 20 meter. Kvik "dreper" kampen fullstending. Jeg har aldri sett et rekruttlag i Kvik med så enorm glød og vinnervilje som i går, det var rett og slett rørende.

Denne kampen var utvilsomt en solid gjennomføring. Vi dominerte alle spillets faser fra start til slutt.

I likhet med Mysen-kampen var vi nok en gang solide i posisjonsspillet. Vi var utrolig dyktige til å dominere de ulike rommene på banen gjennom god romorganisering. Dette la gode rammebetingelser for å skape gjennombrudd der vi etablerer spillpunkter bak motstanderens linjer slik at vi fikk utnyttet mellomrommet i stor grad. Denne gode posisjoneringen gjør at vi klarer å utnytte frimann-prinsippet på begge siderom i Granit og Mo som ofte blir satt opp i 1v1 situasjoner. Kambo blir dermed løpende i mellom, og har enorme rom å dekke, noe vi bruker til vår fordel.

Gjenvinningen er også helt rå i denne kampen. Men de defensive og offensive fasene kan ikke separeres, og de gode gjenvinningsituasjonene er et resultat av et godt posisjonspill, fordi når vi klarer å skape og utnytte overtall i ballsonen, er vi allerede i overtall i pressfasen når vi mister ball. Det gjør gjenvinningen mer effektivt.

Alt i alt en utrolig morsom fotballkamp å se på!


Kampfakta

Strupe Kunstgress

Kvik Halden FK 2 - Kambo 5 - 1

0 - 1 4. min

1 - 1 25. min Markus Olaussen (ass Mergim Hereqi)

2 - 1 50. min Deniz Kaili (ass. Granit _Merovci)

3 - 1 56. min. Deniz Kaili (ass. Kristian Strøm)

4 - 1 85. min Arber Shkodrani (ass. Andreas Jigarp)

5 - 1 88. min Ole Jacob Herft (ass. Arber Shkodrani)


Kvik Halden FK 2 spilte med følgende:

Simen Fredheim Andersen

Jørgen Andersen

Kjetil Andreassen

Arber Shkodrani

Granit Merovci (fra 78. min Ole Jacob Herft)

Kristian Strøm

Jonathan Storvik Dixon ( fra 60. min. Andreas Jigarp)

Tobias Fjellstad Back

Markus Olaussen

Mergim Hereqi

Deniz Kaili (fra 84. min Besfort Shala)

Ubenyttede reserver:

Mats Nordahl

Niklas Fjellstad

Aleksander Nadolski

Henrik Dahl0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline