Rekruttene banket Kambo 5 - 1

Postet av Treningsgruppe 2 den 20. Apr 2016

Det var et tydelig tent rekruttlag som entret Strupematta i kveld etter den begredlige innsatsen i mandagens bortekamp mot Borgar. Allikevel var det Kambo som tok ledelsen etter en corner i det 4. min. Det var en kalddusj men etter 25 minutter la Mergim en ball 45 ut til Markus som satt ballen i krysset fra 20 meter, utagbart for Kambos keeper. I det 38. min fikk nevnte Mergim direkte rødt kort etter at dommer og linjedommer mente at han hadde slått en motspiller. Utvisningen så ut til å tenne laget ekstra for Kvik var best resten av omgangen som ebbet ut uten flere scoringer.

Andre omgang startet som den første sluttet og det virket som at det var Kambo som spilte med 10 mann. Etter at Markus hadde gjenvunnet ballen på Kambos banehalvdel slo han ballen til _Granit som spilte fri Deniz og for første gang i kampen var hjemmelaget foran. 6 minutter senere vant Markus på ny en ball og spilte Kristian som var servitør for Deniz til 3 -1. Hjemmelaget fortsatte å spille god fotball og etter 85 minutter var det midtstopper Arber sin tur til å score etter att Andreas hadde vært nest sist på ballen. Ole Jacob fikk æren av å fastsette sluttresultatet til hjemmeseier 5 -1 to minutter før slutt.

Dette må sies å være en overbevisende kamp av rekruttlaget hvor samtlige viste innsats og spilleglede som var totalt fraværende i forrige kam. Nå er det viktig å holde spillet på dette nivået i neste kamp og resten av kampene for dette er en meget viktig sesong - målet må være topp 4.

Kampen ga oss et hyggelig gjensyn med Kjetil Andreassen i Kvik-drakt igjen. En solid innsats som midtstopper viste at at han har holdt treningen vedlike.

Her er Jørgens kommentarer:

Etter 1-3 tapet for Borgar på mandag slo rekruttlaget kraftig tilbake onsdag kveld hjemme mot Kambo på Strupe. Selvom Kambo tok ledelsen helt i starten av kampen etter en corner, samt at Mergim Hereqi fikk rødt kort midtveis i førsteomgang, skulle Kvik vise hva de stod for.

1-1 målet er av det vakre slaget, da Markus Olaussen avslutter med et fantastisk skudd i motsatt kryss fra skrå vinkel. Kvik fortsetter å produsere målsjanser, hvor både feilvalg og svake avslutninger gjorde at dette resultatet stod seg til pause. Andreomgangen lå derfor an til en tålmodighetsprøve. Kambo gikk ut til andreomgang med en litt annen tilnærming. De ønsket å trille ball for å utnytte at de hadde én mann mer. Men Kvik ville annerledes.

Kvik viste en enorm vinnervilje, engasjement og innsats, noe som ga Kambo svært lite tid og rom.

Kvik løper Kambo i senk, skaper massevis av sjanser, og den harde jobben resulterer i både 2-1 og 3-1 til Kvik, hvor Deniz Kaili scoret begge målene. 4-1 scoringen viser angrepsfotball tatt rett ut av læreboka. Etter fine kombinasjoner på få touch, mange bevegelser og gode valg, er det kaptein og midtstopper Arber Shkodrani som setter ballen i nota til 4-1! En nydelig scoring. Kvik ga seg ikke, Ole Jacob Herft gjør en god jobb når han blir rettvendt og drar seg inn i banen og smeller kula i hjørnet fra 20 meter. Kvik "dreper" kampen fullstending. Jeg har aldri sett et rekruttlag i Kvik med så enorm glød og vinnervilje som i går, det var rett og slett rørende.

Denne kampen var utvilsomt en solid gjennomføring. Vi dominerte alle spillets faser fra start til slutt.

I likhet med Mysen-kampen var vi nok en gang solide i posisjonsspillet. Vi var utrolig dyktige til å dominere de ulike rommene på banen gjennom god posisjonering. Dette la gode rammebetingelser for å skape gjennombrudd der vi etablerer spillpunkter bak motstanderens linjer slik at vi fikk utnyttet mellomrommet i stor grad. Denne gode posisjoneringen gjør at vi klarer å utnytte frimann-prinsippet på begge siderom i Granit og Mo som ofte blir satt opp i 1v1 situasjoner. Kambo blir dermed løpende i mellom, og har enorme rom å dekke, noe vi bruker til vår fordel.

Gjenvinningen er også helt rå. Men de defensive og offensive fasene kan ikke separeres, og de gode gjenvinningsituasjonene er et resultat av et god posisjonspill. Når vi klarer å skape og utnytte overtall i ballsonen, er vi allerede i overtall i pressfasen når vi mister ball. Det gjør gjenvinningen mer effektivt.


Kampfakta:

Strupe Kunstgress


Kvik Halden FK 2 - Kambo 5 - 1


0 - 1 4. min

1 - 1 25. min Markus Olaussen (ass Mergim Hereqi)

2 - 1 50. min Deniz Kaili (ass. Granit _Merovci)

3 - 1 56. min. Deniz Kaili (ass. Kristian Strøm)

4 - 1 85. min Arber Shkodrani (ass. Andreas Jigarp)

5 - 1 88. min Ole Jacob Herft (ass. Arber Shkodrani)


Kvik Halden FK 2 spilte med følgende:

Simen Fredheim Andersen

Jørgen Andersen

Kjetil Andreassen !

Arber Shkodrani

Granit Merovci (fra 78. min Ole Jacob Herft)

Kristian Strøm

Jonathan Storvik Dixon ( fra 60. min. Andreas Jigarp)

Tobias Fjellstad Back

Markus Olaussen

Mergim Hereqi

Deniz Kaili (fra 84. min Besfort Shala)


Ubenyttede reserver:

Mats Nordahl

Niklas Fjellstad

Aleksander Nadolski

Henrik Dahl0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline