Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden fikk Tippeligamotstand i cupen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 15. Apr 2016

Etter en fortjent seier over Ullern på onsdag var det mange som ventet med spenning på oppsettet for 2. runde i NM. Klokka 14 kom svaret.


Kvik Halden har spilt mange morsomme cupkamper de siste årene, siden 2012 har laget møtt Fredrikstad (to ganger), Sarpsborg 08, Strømsgodset, Lillestrøm, Rosenborg og Molde. Kun de tre sistnevnte har klart å slå haldenserne. Hjemme på Halden stadion har Kvik Halden kun tapt for Lillestrøm.

Også i år blir det Tippeligabesøk på Kvik Halden, torsdag 28. april møter vi igjen Sarpsborg 08!

08 har fått en fryktelig start på sesongen med 4 kamper uten scoringer, 2 poeng har de allikevel fått med seg etter 0-0 mot Viking og Sogndal, og onsdag løsnet det omsider i cupens 1. runde. Om sarpingene klarer å finne formen før møtet med Kvik Halden får tiden vise, hvis ikke kan det kanskje nok en gang bli en spennende cupkveld på Rødsjordet!

Før det skal imidlertid Kvik Halden spille langt viktigere kamper mot Ørn Horten og Odd 2 i serien, den første kampen er på Halden stadion førstkommende søndag når vi får besøk fra ferje-byen Hoten. Vi håper vi sees både nå på søndag mot Ørn Horten og mot Sarpsborg 08 om snaue to uker!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline