Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden - Ullern i 1. runde av NM på onsdag!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Apr 2016

Onsdag 13. april kommer Ullern på besøk til Halden stadion. Årets første hjemmekamp, åpning av det nye garderobeanlegget og gratis inngang for de som kler seg i Kviketøy!


Ukjent motstander

Ullern spiller som Kvik Halden i 2. divisjon. I 2015 klarte de med nød og neppe å berge plassen, til slutt var det kun målforskjell som skilte de fra 3. divisjon. I år har de bygget laget videre, og har en målsetning om å klare seg i divisjonen, noe som vil si at de må klare en 7. plass.

Laget trenes av Østfoldingen Ole Johan Aas, og har et ungt og spennende lag. De fleste er nok ukjente, men i angrep spiller Kenneth de Vita Jensen som har fortid i toppfotballen hos Hønefoss og FFK. I tillegg har de unge Felix Myhre på midtbanen som er ungdomslandslagsspiller og trener jevnlig med Strømsgodset.

Seriepremieren til Ullern i 2. divisjon gikk ikke helt som man hadde håpet, hjemme mot Follo endte det med et tungt 0-3 tap.


Nesten alle mann klare

Kvik Halden har hatt noe skadeproblematikk i forkant av sesongen, men nå begynner situasjonen å se bra ut. I skrivende stund er det kun Ardijon Berbatovci som er utilgjengelig, han har fortsatt gips på foten. Den skal mest sannsynlig av i månedsskifte april/mai, og "Ardi" er dermed forhåpentligvis tilbake i kamp i midten av mai. Jørgen Andersen spilte 90 minutter mot Mysen i mandagens rekruttkamp og er dermed friskmeldt etter sin lyskestrekk.

Kvik Halden fikk en fin start på sesongen med 1-0 seier borte mot Bærum i første serierunde, og håper å bygge videre på det i årets første hjemmekamp. Laguttak er ikke gjort enda, men med mange spillere klare for kamp er det en vanskelig oppgave for Glenn Ståhl og Kjetil Andreassen å velge blant en for tiden bred og sterk tropp. Hvem som starter oppgjøret mot Ullern får vi vite i morgen.


Spesiell kamp

Kampen mot Ullern blir en spesiell kamp på flere måter. Første hjemmekamp er i seg selv spennende, men denne kampen inneholder også andre elementer som gjør den ekstra interessant.

- Dette er første kamp i cupen i 2016, fjoråret ble en stor cupfest med seier mot både FFK og Strømsgodset på Rødsjordet, kan Kvik Halden følge opp i 2016?

- Kampen er den første med de nye garderobene, noe som blir behørig markert med en offisiell innvielse tirsdag formiddag. Kampen mot Ullern er første gangen spillerne tar de i bruk.

- Sabri Khattab gjør comeback på banen han har briljert så mange ganger før, "Samba-Sabri" er tilbake på Halden stadion!

- Fortet gjør også comeback på Halden stadion, noe vi er svært glade for!

- Kaptein Dardan Mehmeti spiller sin kamp nummer 200, noe som gjør at han er inne i en eksklusiv klubb bestående av kun 10 spillere som har passert det antallet kamper for Kvik Halden.


Inngangspriser

Vanlig reglement for cupkamper er at sesongkort/frikort ikke gjelder. Til denne kampen gjør vi allikevel en vri på grunn av de mange spesielle elementene i kampen.

Voksen - 100,-

Barn/honnør - 50,-

Alle Kvik Halden spillere/lagledere/trenere kledd i Kvik Halden drakt/treningstøy - GRATIS!


Kampstart er 18:00 på Halden stadion - Vel møtt til 1. runde i NM 2016!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline