Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Seier i serieåpningen for rekruttlaget!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Apr 2016

Rekruttlaget serieåpnet hjemme mot Mysen på Strupe kunstgress i går kveld. Selv om Mysen tok ledelsen 1-0 tidlig i førsteomgang, var det vi som var det førende laget. Det ble tidlig klart at dette ble en tålmodighetsprøve mot et Mysen-lag som lå dypt inne på egen banehalvdel.

Først av alt må jeg si at jeg er veldig fornøyd med kampen. Jeg syns vi spiller meget bra i 70 minutter av matchen. Mest av alt er jeg fornøyd med den offensive organiseringen i posisjonspillet, den var strukturert og gjennomtenkt, der vi brukte ballen effektivt for å skape rom i et kompakt Mysen-lag. Det er også gledelig å se at linken i posisjonspillet var bra, der alle våre tre midtstoppere fungerte som førsteangripere i store deler av kampen. Vi bygde opp spillet bakfra, noe som ga oss gunstige muligheter til å skape overtall i ballsonen, og mellom motstanderens linjer. Denne tålmodighetsprøven innebar at vi var nødt til å sirkulere ballen med høyt tempo fra side til side for å gjøre Mysen uorganisert, noe vi lyktes med ofte. Vi fikk satt opp Granit Merovci i 1v1 situasjoner i siderom ved flere anledninger, noe som også var avgjørende ved 1-1 målet. Granit drar seg fint rundt backen, og legger ballen 45 grader ut til Kristian Strøm som scorer sitt 13. mål på 9 kamper i år for rekrutt og junior! Intet annet enn imponerende for en spiller som i majoriteten av kampene har spilt i et midtbaneledd.

Starten av andreomgang er mer eller mindre identisk som i førsteomgang. Vi dominerer banespillet med høyt balleinnehav. Selve ballbesittelsen er til dels uinteressant hvis man ikke skaper noe, men dette var ikke tilfellet i denne kampen. Vi kommer til flere store muligheter. I 68. minutt høstet tålmodigheten frukter, da Mergim Hereqi setter inn 2-1 til enorm glede hos Kvik. Derifra og ut var det delvis kaos, hvor vi gikk litt opp i limingen. Vi klarte ikke å holde ballen i laget slik vi var gode til i 70 minutter. Spesielt etter gjenvinningen ble vi for ivrige på å gå fremover, noe som gjorde at vi ikke rakk å organisere oss offensivt. Det ble en del balltap, og Mysen kom til et par store sjanser hvor blant annet en god Jørgen Andersen reddet på strek. Men vi rir mesterlig i land seieren i første seriekamp, hvor vi faktisk er meget gode i 70 minutter.

Jeg er en veldig lykkelig rekrutt-trener i dag, men fokuserer nå på neste kamp mot Borgar borte! Men først skal vi møte Ullern i cupen i morgen! Møt opp!!


1. serierunde i 4. divisjon

Posted by Kvik Halden Fotballklubb on 12. april 20160 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline