Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Serieåpning for Kvik Halden 2 i 4. divisjon!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Apr 2016

Mandag kommer Mysen til Halden for å møte Kvik Halden 2. Det nye seriesystemet gjør sesongen 2016 til et realt bikkjeslagsmål for å bli i divisjonen!


I slutten av februar vedtok Fotballtinget å legge om seriesystemet fra 2. divisjon og nedover. Spissingen av 2. divisjon til to avdelinger gjør at veldig mange lag vil rykke ned i de forskjellige divisjonene, i 4. divisjon må man komme blant de 4 øverste lagene for å bli i divisjonen. Kvik Halden har de senere årene som regel havnet på nedre halvdel av tabellen, 2015 var intet unntak og laget måtte virkelig jobbe for å holde seg over nedrykksstreken. Dermed er det lett å tenke at Kvik Halden sitt rekruttlag er sjanseløse på å beholde plassen i 4. divisjon, men med den bredeste og sterkeste a-stallen på mange år er det ikke utenkelig at rekruttlaget kan være med å kjempe om en topplassering.

Mandag er det Mysen som kommer på besøk til Strupe Idrettsanlegg, det blir garantert ikke en lett kamp for Kvik Halden! Mysen har i år den tidligere Tippeliga- og landslagsspilleren Raymond Kvisvik som trener, og har helt sikkert planer om å få med seg poeng fra Halden.

Kvik Halden stiller med følgende tropp:

Simen Fredheim Andersen, Mats Nordahl, Niklas Fjellstad, Arber Shkodrani, Jørgen Andersen, Eirik Horvath, Granit Merovci, Mergim Hereqi, Kristian Strøm, Besfort Shala, Tobias Back, Markus Olaussen, Adrian Gjerlaugsen, Deniz Kaili, Sabri Khattab og Lars Petter Brevig.

Kampstart er 20:00 på Strupe - Vel møtt!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline