Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Rekruttlaget slo Lisleby

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Apr 2016

Lørdag spilte Kvik Halden sitt rekruttlag treningskamp mot Lisleby, en av motstanderne i årets 4. divisjon, det endte med en fin 4-2 seier for de unge haldenserne.


Dagens unge mannskapet virket ikke å være tilstede da dommeren blåste i gang kampen. De første fem minuttene ble preget av mange feilpasninger, dårlig press og dårlig balltempo. Heldigvis ble vi ikke straffet ila denne perioden, og vi styrer resten av kampen.

0-1 kommer på straffe ved Granit etter at Kristian Strøm har blitt spilt alene med keeper. Stillingen står seg til pause, og selv om vi varierer i prestasjonene våre er Lisleby aldri en reel trussel.

Samme mann scorer 0-2, etter gode dribleferdigheter. Alene med keeper fra noe skrå vinkel er Granit sikker, og keeperen har ingen sjanse til å unngå baklengs. 1-2 kommer i en periode av kampen der vi har full kontroll, men sløvhet i presset gjør at Mads Nordahl må slå et skudd i stangen. Han fanger selv returen og blir liggende på streken før en Lisleby-spiller fysisk takler Mads over linjen.

Like etter at Lisleby har redusert øker vi på ny ledelsen. Nok en gang er Granit på farten og skyter forbi keeper. Denne gangen har dog ballen retning på utsiden av lengste stolpe, men Adrian Gjerlaugsen tar igjen ballen og triller den inn i åpent mål.

Ikke lenge etterpå scorer Markus Olaussen vårt 4. mål. Etter en glimrende gjennombruddspasning av Tobias Back er Markus sikker alene med keeper. Mot slutten av kampen får Lisleby nok en redusering, etter et unødvendig balltap på egen banehalvdel.


Laget:

Mats Nordahl

Andreas Jigarp (Mehmet Kabashi 85 min)

Arber Shkodrani

Niklas Fjellstad

Markus Olaussen

Tobias Back

Besfort Shala

Kristian Strøm (Ole Jacob Herft 72 min)

Eirik Horvath

Deniz Kaili (Adrian Gjerlaugsen 45 min)

Granit Mervoci


Ubenyttet reserve: Simen Fredheim Andersen0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline