Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Siste mulighet til å terpe formen før seriestarten!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 3. Apr 2016

Mandag tar Kvik Halden turen til Sarpsborg og Sarpsborg stadion for å møte Tippeligalaget sine nest beste. Det er siste treningskamp før alvoret begynner kommende helg borte mot Bærum.


Et nytt Sarpsborg 08

Sarpsborg 08 har vært igjennom en dramatisk utskiftning av spillere i vinter. Totalt har langt over 20 spillere kommet til eller forsvunnet fra Tippeliga-klubben. Opprydningen har fornyet stallen og senket snittalderen betraktelig. Det har kanskje ikke kommet inn så mange spillere som har hevet toppnivået til sarpingene, men bredden i stallen er flere hakk bedre enn i de foregående sesongene.

Reservene til 08 i tidligere år har for det meste bestått av spillere som ville måttet konkurrert godt for å spille seg inn på et topplag i 2. divisjon, men i år består stort sett hele a-lagstroppen av spillere som har kvaliteter til å spille minimum 1. divisjon. Sarpsborg 08 sitt rekruttlag har de senere årene havnet midt på tabellen i 3. divisjon, men bør i år være det soleklart beste laget i sin 3. divisjonsavdeling. Det er dermed en tøff oppgave som møter Kvik Halden i denne treningskampen. Stiller Sarpsborg 08 med alle som ikke spiller fra start i søndagens Tippeligaoppgjør mot Sogndal, vil flere av spillerne Kvik Halden møter holde høyt nivå, for eksempel Anders Kristiansen, Tor Øyvind Hovda, Alexander Groven og Alexey Bosetti.


Utfordringer i forsvarsrekken

Kvik Halden har noen utfordringer i forsvar mot Sarpsborg 08. Jørgen Andersen er fortsatt ute med lyskestrekken han pådro seg mot Hønefoss, Ardi Berbatovci vil være borte de neste 5-8 ukene med benbrudd og Jakob Madsen Lund er ikke med på grunn av en skolereise. For øvrig er det kun Erjon Shkodrani som ikke er med, han gjør stadige fremskritt og forhåpentligvis ser vi han tilbake i lett trening om ikke altfor mange ukene.

Glenn Ståhl og Kjetil Andreassen har landet på følgende startoppstilling mot Sarpsborg 08:

Joacim Heier - Josef Myhren Bouchleh - Ole Strømsborg - Dardan Mehmeti - Jiress Suka Suka - Øystein Næsheim - Mathias Engebretsen - Jonathan Dixon - Martin Hoel Andersen - Mergim Hereqi - Almir Taletovic.

På benken til å begynne med er:

Simen Fredheim Andersen - Arber Shkodrani - Markus Olaussen - Sabri Khattab - Granit Merovci - Deniz Kaili.


Snart starter alvoret

Kampen mot Sarpsborg 08 sine rekrutter er oppkjøringens siste før poeng står på spill neste lørdag. Og når sesongen først starter mot Bærum på Kadettangen, så går det slag i slag. Allerede onsdagen etter er det 1. runde i NM, da kommer Ullern til Halden stadion. Den påfølgende søndagen er det årets første seriekamp på Rødsjordet, da kommer den gamle rivalen Ørn Horten på besøk.

Kvik Halden har som alle andre vært gjennom en lang og tung vinter, og forhåpentligvis har laget forberedt seg godt til en spennende sesong. Mandagens kamp er siste mulighet til å terpe serieformen, og vi håper så mange haldensere som mulig tar turen noen mil nordover for å følge laget.

Kampstart på Sarpsborg stadion er 1730!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline