Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Rotet bort seieren mot Örgryte

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 25. Mar 2016

Kvik Halden viste null respekt for Superettan-laget Örgryte fredag, men 10 elendige minutter i 2. omgang ødela inntrykket.


God 1. omgang

Kvik Halden stilte med Øystein Næsheim på en uvant venstre vingbackrolle, og forsøket så ut til å være en innertier når lagene gikk til pause på Ullevi. Spissen satt inn både 1-0 og 2-0 til haldenserne, og viste igjen at han er en målscorer med to gode avslutninger.

Det var hjemmelaget som kom best i gang, og hadde et par småfarligheter til å begynne med, men når Kvik Halden hadde tilvendt seg årets første møte med ekte gress så tok de for dagen grønnkledde over oppgjøret. Mye godt spill, fine kombinasjoner og et bunnsolid forsvarsspill gjorde at bortelaget kunne gå til pause med en fortjent ledelse.


Snudd på hodet

Örgryte kom ut i ny innpakning i 2. omgang. Tøffere i presset og hardere i duellene. Et par ganger var de også langt over grensen for hvor tøffe man får lov til å være på en fotballbane, Sabri Khattab er heldig som ikke ble alvorlig skadet etter 50 minutter, og Örgrytes midtbanespiller skal være svært fornøyd med at han fikk fullføre kampen. Horribel takling og uforståelig dømming i den situasjonen.

Etter 58 minutter startet en elendig periode for Kvik Halden. 2-1 kom etter at en heading ble stoppet av Joacim Heier, men returen ble satt kontrollert i mål. Få minutter senere kom Örgryte seg fri på høyresiden, alene med keeper velger angriperen å slå ut i feltet, der er Ardi Berbatovci uheldig og setter ballen i eget mål. Kun to minutter etter dette spilles en lang ball i bakrommet, Örgrytes høyrekant ser ut til å være i offsideposisjon, men spillet går videre. I duell med Heier kommer angriperen vinnende ut, ballen ruller mot streken, Kvik Haldens forsvarsspillere klarer ikke bli enige om hvem som skal klarer ballen og 3-2 et faktum. 10 minutter vi håper vi ikke blir vitne til igjen denne sesongen!

De siste 25 minuttene har Örgryte relativt god kontroll på kampen, men Kvik Halden hadde en enorm sjanse mot slutten når hjemmelagets keeper forærer ballen til Martin Hoel Andersen, dessverre treffer ikke spissen det åpne målet og dermed ebber oppgjøret ut med 3-2 til hjemmelaget.


Mye å ta med seg

Örgryte er en av outsiderne i årets Superettan, og i så måte en motstander som skal være flere hakk bedre enn Kvik Halden. Slik så det derimot ikke ut på fredag, og i store deler av kampen viser haldenserne at de kan spille jevnt med, og bedre enn et lag fra en divisjon høyere.

Kvik Halden har hele oppkjøringen bevisst møtt lag som enten er topplag i vår divisjon, eller lag som spiller et hakk høyere opp. Det har gitt varierende resultater, men målet er å tilvenne laget å møte knallsterk motstand hver helg, noe vi håper man får igjen for når serien starter.

Du kan se både høydepunkter og kampen i sin helhet her:

http://fotboll.ois.se/se-malen-fran-ois-kvik-halde...


Kampfakta:

Örgyte - Kvik Halden 3-2 (0-2)

Ullevi


Joacim Heier

Ardi Berbatovci

Dardan Mehmeti

Ole Strømsborg

Josef Myhren Bouchleh

Jiress Suka Suka

Mathias Engebretsen

Øystein Næsheim (Granit Merovci)

Sabri Khattab

Mergim Hereqi (Martin Hoel Andersen)

Almir Taletovic (Arber Shkodrani)


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline