Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Vinterens største utfordring for Kvik Halden

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 24. Mar 2016

Langfredag reiser Kvik Halden til Gøteborg for å møte Superettan-laget Örgryte. Kampen spilles på mektige Ullevi og blir en stor test for haldenserne.


Hardtsatsende lag

Örgryte rykket opp til Superettan i fjor og det gamle storlaget med 14 svenske seriemesterskap har imponert stort i vinter. Laget er besatt av flere tidligere elitespillere og mange vil sikkert kjenne igjen navn som Fredrik Björck (Tromsø), Johan Hammar (FFK) og George Mourad (Tromsø) som har fortid fra norsk toppfotball.

For to uker siden spilte laget uavgjort mot Allsvenskan-laget Falkenberg, mens forrige helg var de overlegne mot Superettan-konkurrent Varbergs. Den hardtsatsende klubben seiler nå opp som en liten outsider til topplassene i Sveriges nest beste divisjon, og vil utvilsomt bli en veldig hard nøtt å knekke for de unge haldenserne.


Litt skadeproblematikk for Kvik Halden

Kvik Halden har ikke for vane å ha mange skader, men den siste tiden har Øystein Næsheim og Jørgen Andersen vært ute. På onsdag fikk Jakob Madsen Lund et lite overtråkk og blir nok ute noen dager. En slik skade skal normalt sett ikke holde forsvarskjempen borte lenge, og han bør være klar igjen i god tid til seriestart.

Jakob er uansett ikke aktuell for fredagens kamp, det er heller ikke Jørgen Andersen, mens Øystein Næsheim er tilbake for fullt. Ardijon Berbatovci signerte for Kvik Halden tirsdag og går rett inn i startoppstillingen mot Örgryte. For øvrig er alle mann klare for kamp.


Generalprøve

Kampen er Örgryte sin generalprøve før neste helgs seriestart, og der er grunnen til at kampen spilles på Ullevi. Arenaen tar voldsomme 38.000 tilskuere, så det bør være muligheter for å finne et ledig sete hvis noen ønsker å ta turen sørover for å følge Kvik Halden.

Kampstart er 12.00 - Vi ønsker laget lykke til!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline