Historiens første vinner av

Postet av Gutter 2002 den 24. Mar 2016

Med tanke på at det har vært et par gode treningsuker med bra kvalitet på treningene og ikke minst meget bra treningsoppmøte så ønsket trenerne å ha det litt morsomt på den siste treningen før påskeferien. Den høyst uoffisielle – men endog prestisjefulle – konkurransen «The Golden Egg» ble lansert ……

"The Golden Egg"

De fleste guttene var i begynnelsen mest opptatt av om trenerne skulle være med – og spesielt den som gjennom flere sesonger har vist kvalitet av ypperste klasse!! Skribenten tenker da på for eksempel evnen til å «lime kula opp i vinkelen» etc. etc. etc ……Gleden blant guttene var stor da det viste seg å være en konkurranse kun for guttene!!!

Hovedtrener Robert bestemte konkurranseformen – og han var sikker i sin sak at vinneren ville være en verdig vinner av «The Golden Egg»! Kort fortalt så gikk konkurransen ut på at hver gutt hadde en ball og startet på fem meter og skulle skyte ballen rett i nettet uten at ballen hadde vært nær bakken først! Når (eller dersom) man greidde det så beveget man seg lengre og lengre fra mål ….

Guttene klare for konkurranse ...

Spenningen var å ta og føle på da den første gruppen gikk frem mot ballen og skulle skyte sitt første skudd. Overraskelsen var stor at det var spilleren med fylkets beste venstreben (ja, dere gjettet riktig – han heter Laurits) som bommet først. Det skal sies at Laurits hadde nettopp kommet hjem fra en liten påskeferie fra Danmark og røde pølser og Jolly Cola må nok ta skylden for en tidlig «exit». Uansett, det var mange gutter som pustet lettet ut når en av favorittene «røk» så tidlig ut! Når det er sagt; det tok ikke mange skuddene før en etter en bommet og gruppen ble færre og færre!!

Til slutt var det kun tre spillere igjen; og at Ron var en av dem var vel ingen stor overraskelse. Håvard scoret et fint langskudd sist helg og viste at han har «krutt» i skuddbeinet. At Einar var den tredje var nok en større overraskelse, men en veldig positiv og artig overraskelse!!! Spenningen var stor – og beskrivelsen av de tre siste skuddene er som følger:

Einar: kveldens desidert største overraskelse, men dessverre for Einar så ble det litt som favorittlaget hans i England. Bare «nesten» - og det sviktet når det gjaldt som mest! Og da har vel alle leserne allerede tippet hvem Einar heier på; jepp – det er Arsenal! Uansett veldig artig å ha med Einar så langt i konkurransen! Well done!

Håvard: med tanke på at han spiller med en mintgrønn Bjærn Dæhli lue så er det en prestasjon at han gikk så langt som han gikk! Når det er sagt; Håvard er en «fighter» og det hold nesten helt inn.

Ron: kveldens vinner av «The Golden Egg». Var sikker og god gjennom hele konkurransen og hadde tilsynelatende full kontroll. Ingen overraskelse at Ron vant, men skribenten «snakker» nok på vegne av flere at vi ønsker å se mer av slik «millimeter-presisjon» i kamper også!!!!


Kveldens vinner av "The Golden Egg" sammen med resten av Haldens herligste gjeng! Forøvrig ganske enkelt å se hvem som er lagets yngste ....0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline