Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Fin seier for Kvik Halden borte mot Hønefoss

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Mar 2016

Takk til Rune Stenslette for bilde!

Kvik Halden tok med seg en bra opplevelse hjem fra Ringerike søndag ettermiddag. En sen straffescoring av Mathias Engebretsen ga haldenserne seieren med 2-1.


Havnet tidlig under

Forrige helg måtte Jørgen Andersen gå av oppvarmingen til kampen mot Grorud med en vond lyske, men mandag var han tilbake i full trening. 5 minutter ut i kampen mot Hønefoss smalt det dessverre igjen for Jørgen, og han måtte ut med det som ser ut til å være en lyskestrekk. Uheldigvis rakk han ikke gå av banen før Hønefoss hadde kontret inn en tidlig ledelse når Sami Kamel ble sendt i bakrom på Jørgen sin side. Alene med Joacim Heier bommer han, men returen spretter i kneet på spissen og i perfekt bue mot mål, dermed ledelse for hjemmelaget. 12 minutter senere utligner Almir Taletovic på corner etter en sterk prestasjon i boksen.

Omgangen var generelt jevn og uten de aller største sjansene utover målene. Derimot var det en herlig intensitet fra begge lag. Uten at det ble spesielt stygt så ble det gått til duellene og kampen minnet mer om en seriekamp enn en treningsøkt.


Morsom 2. omgang

Etter pause tok kampen seg opp når det kommer til sjanser og begge lag produserte. Hønefoss hadde blant annet et skudd i stanga, mens Kvik Halden hadde både en annullert scoring på corner, og en kjempesjanse ved Martin Hoel Andersen som han setter utenfor fra kort hold.

På overtid angrep Kvik Halden nedover høyresiden og et innlegg fra Mergim Hereqi ble stoppet av en Hønefoss-spiller med hånda. Straffesparket satt Mathias Engebretsen sikkert i mål og Kvik Halden kunne dermed ta med seg en god følelse hjem til Østfold.


Årets vanskeligste treningskamp

På fredag reiser Kvik Halden til Gøteborg for å møte Ørgryte. Det nyopprykkede Superettan-laget har satt sammen et solid lag denne vinteren og har imponert med en rekke gode resultater i vinter. Dette er svenskenes siste test før seriestarten, og man kan forvente en virkelig tøff kamp på fredag!


Kampfakta

Hønefoss BK - Kvik Halden FK 1-2 (1-1)


Joacim Heier

Jørgen Andersen (Arber Shkodrani)

Dardan Mehmeti

Jakob Mads Lundsen

Josef Myhren Bouchleh

Jonathan Dixon (Mathias Engebretsen)

Sabri Khattab

Martin Hoel Andersen

Ole Strømsborg

Almir Taletovic (Jiress Suka Suka)

Mergim Hereqi


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline