Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Nok en tøff test for Kvik Halden på søndag!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 19. Mar 2016

Kvik Halden tar søndag turen til Ringerike for å møte Hønefoss, de spiller i år i 2. divisjon, men var så sent som i 2013 i Tippeligaen.


Rast nedover seriesystemet

Hønefoss var i 1. divisjon og Tippeligaen mellom 1999 og 2013. Sesongene 2010, 2012 og 2013 var Hønefoss på øverste nivå, men en litt for storstilt økonomisk satsing endte til slutt med krise, og et klart nedrykk i 2013. Da forsvant mye av spillerstallen, og ettersom klubben etter nedrykket var i en enda vanskeligere situasjon økonomisk ble det lite forsterkninger. Hønefoss klarte med nød og neppe, etter blant annet et trenerskifte, å redde plassen i 1. divisjon i 2014.

Gjennom hele 2015 lå klubben nede i sumpa, og ble til slutt sist på tabellen i 1. divisjon. Da forsvant det siste som var igjen av profilerte spillere, og laget har før sesongen 2016 vært igjennom en ekstrem utskiftning. Mer eller mindre hele stallen er ny, og det blir veldig spennende å se hva Hønefoss får til i årets sesong.

På samme måte som Ham-Kam og Notodden spiller Hønefoss på en stadion som langt overgår 2. divisjonsstandard. Flotte AKA Arena tar 3500 tilskuere og blir helt sikkert en morsom arena for lagene i 2. divisjon avdeling 2 å besøke.


Få skader og sterk konkurranse

Kvik Halden sender 16 mann til Hønefoss, og eneste spiller som ikke er tilgjengelig er Øystein Næsheim som sliter med et vondt lår. Skaden fikk han i forrige helgs møte med Grorud, men spissen er mest sannsynlig snart tilbake i full trening.

Kvik Halden besitter i år kanskje den bredeste stallen siden opprykket i 2010, og en bred tropp gir god konkurranse. Spesielt sentralt i banen er det mange gode spillere som kjemper for sin plass på laget. Mathias Engebretsen, Jonathan Dixon, Jiress Suka Suka og Sabri Khattab kan alle bekle de to sentrale midtbaneposisjonene. Martin Hoel Andersen og Sabri Khattab kjemper om plassen bak spissene, mens Almir Taletovic, Øystein Næsheim, Mergim Hereqi og Martin Hoel Andersen alle er gode alternativer på de to spissplassene.

Hvem som får sjansen til å vise seg frem fra start på søndag er ikke kjent, men uansett hvilke spillere som er på banen til å begynne med forventer nok trenerne Glenn Ståhl og Kjetil Andreassen 100% innsats og et lag som lojalt følger prinsippene Kvik Halden har jobbet med i halvannet år.

Ville mest - Løpe mest - Best organisert

Vi ønsker laget lykke til!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline