Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Møter Grorud på lørdag

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Mar 2016

På onsdag tok Kvik Halden en grei seier mot Kråkerøy på Fredrikstad stadion, på lørdag blir det betydelig tøffere når opprykkskandidat Grorud kommer til Halden og Berg stadion.


Rykket nesten opp i 2015

Grorud var sammen med Tromsdalen det laget som var nærmest å snyte KFUM for opprykket til OBOS-ligaen i 2015, men etter kun 1 poeng på de to siste kampene endte de til slutt på 3. plass et godt stykke bak "Kåffa".

Grorud har som KFUM ingen spillerlønninger (KFUM har endret dette etter opprykket pga. NFF-krav), men stabler hvert år allikevel et meget sterkt mannskap. Et enormt nedslagsfelt og en rekke unge lokale talenter gjør at Grorud både leverer spillere til toppfotballen og setter sammen et slagkraftig lag til seg selv.


Samme tropp som sist

Kvik Halden stiller med samme mannskap som sist mot Kråkerøy. Martin Hoel Andersen er muligens tilbake, han har litt kjenning i kneet, men trener tilnærmet for fullt. Jakob Madsen Lund er fortsatt ute, han har en vond hamstring og tar ingen sjanser. Sistemann på skadelisten er Erjon Shkodrani, han gjør stadige fremskritt, men fotballspill er fortsatt et stykke unna.


Ny kamp på Berg stadion

Også denne helgen går kampen på nydelige Berg stadion. Kampstart er klokka 1400 og det er som vanlig gratis inngang. Vel møtt til alle skuelystne!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline