Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Overskudd på nesten 300.000,-!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 11. Mar 2016

Kvik Halden gjennomførte torsdag årsmøte for 2015. Det ble en rask og nærmest utelukkende positiv seanse.


Kjapt gjennomført

Kort oppsummert så gjenspeilet årsmøtet stemningen i klubben, Kvik Halden hadde et flott år i 2015. Dirigent Bent Skogli tok de fremmøtte stødig gjennom dagsorden, og selv om det var enkelte innspill og kommentarer så var hele årsmøtet ferdig på rundt 40 minutter.


Solid overskudd

Kveldens kanskje hyggeligste punkt var gjennomgang av regnskapet for 2015, det viser et resultat på 294.167,-. Noe klubben kan være godt fornøyde med. Egenkapitalen er fortsatt på nesten 2 millioner minus, men som styret bemerker i sin beretning så har klubbhuset en bokført verdi på 2.5 millioner, mens markedsverdien er på hele 7.3 millioner. Klubben besitter med andre ord betydelige verdier som ikke fremkommer på aktivasiden i klubbens regnskap.

For 2016 legges det opp til et nøkternt budsjett, basert på et 2015 regnskap hvor man har trukket ut inntekter og utgifter fra cupeventyret til a-laget.


Hele styret gjenvalgt

Flere personer var på valg både i styret, valgkomite og kontrollkomite. Også her var det tydelig at klubben har en positiv stemning om dagen, for samtlige personer fortsetter i sine verv.


Økende medlemsmasse

Det ble også positivt bemerket at klubben igjen har en stigende medlemsmasse. Både aktive og passive medlemmer er økende fra 2014, og spesielt gledelig er det å notere at vi får flere og flere jentespillere.

Kvik Halden har i 2016 hele 41 lag i seriesystemet, og per dags dato er det over 500 aktive spillere i klubben, noe som gjør Kvik Halden til en av Østfolds største fotballklubber.


Årets medlem

Siste post på programmet var utdelingen av den gjeve prisen "Årets medlem". Prisen går til et medlem som gjennom det siste året har utpreget seg spesielt med stor innsats for klubben.

Årets medlem for 2015 gikk til en person som gir utrolig mye av seg selv, som sprer positivitet og glede til alle hun møter og som legger ned utallige timer både på kamper og ikke minst flere ganger hver uke på klubbens FFO.

Årets medlem er Bjørg Brevig!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline