Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden med oppskriftsmessig seier over Kråkerøy

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 10. Mar 2016

Takk til Halden Arbeiderblad og Atle Wester Larsen for bildet!

Kvik Halden besøkte onsdag Fredrikstad, nærmere bestemt praktfulle Fredrikstad stadion, for å møte Kråkerøy.


Burde ledet etter 30 sekunder

Kvik Halden gikk rett i angrep og allerede etter 25 sekunder var Jonathan Dixon alene med keeper, men fra kort hold satt han ballen over mål.

Den neste halvtimen fikk Kvik Halden svært lite til å stemme, og mange balltap førte til gode overgangsmuligheter for et energisk Kråkerøy. Kontringene til hjemmelaget ga et par halvsjanser, men de gangene de kom til gode skuddmuligheter så satt ikke avslutningene spesielt godt.

Utover i omgangen begynte spillet til haldenserne å sitte. Et godt angrep førte til at en Kråkerøy forsvarer stoppet ballen med hånda, straffen satt Øystein Næsheim sikkert i mål.

Like etterpå sendte Sabri Khattab avgårde en godt slått corner som gikk rett i mål.

Dermed 2-0 til Kvik Halden til pause etter en ikke altfor imponerende omgang.


Bedre andre omgang

I 2. omgang kom Kvik Halden ut i en helt annen fasong. Presspillet på topp var på plass, pasningene traff medspillere og engasjementet var stort. Det ga enveiskjøring og en tydelig divisjonsforskjell.

Først satt Øystein Næsheim inn 3-0 alene med keeper, og ikke så lenge etterpå fikk Ole Strømsborg æren av å legge på til 4-0 etter et strålende angrep.

Utover i omgangen byttet begge lag flere spillere, noe som stykket opp spillet en del. Kvik Halden kom allikevel til flere store sjanser, og burde strengt tatt scoret en gang eller to til.

På overtid kom Kråkerøy til sin første store sjanse, men den klarte ikke Kvik Halden-prøvespiller fra i fjor høst, Joachim Olsen, å omsette i mål.


God gjennomkjøring

For Kvik Halden ble kampen en fin gjennomkjøring, og man kan ta med seg flere lyspunkter.

Blant annet åpnet Øystein Næsheim scoringskontoen i klubben, Almir Taletovic var tilbake etter skade, flere unggutter fikk verdifulle minutter på banen og laget holdt nok en gang nullen, for fjerde gang på seks treningskamper.

På den negative siden så var spillet den første halvtimen langt under pari, og mot en bedre motstander ville laget mest sannsynlig blitt straffet.

Nå venter to dager med trening før laget igjen skal i aksjon, da mot en antatt mye bedre motstander, laget som presset KFUM til døra i fjor i kampen om opprykk, nemlig Grorud.


Kampfakta

Kråkerøy – Kvik Halden 0-4(0-2)

Fredrikstad stadion


Joacim Heier

Arber Shkodrani

Dardan Mehmeti

Jørgen Andersen (Granit Merovci i 23 min.)

Josef Myhren Bouchleh (Markus Olaussen i 15 min.)

Mathias Engebretsen

Sabri Khattab

Jonathan Dixon

Ole Strømsborg

Mergim Hereqi (Almir Taletovic 26. min)

Øystein Næsheim (Deniz Kaili 15 min.)0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline