Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden møter Kråkerøy til treningskamp!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Mar 2016

Etter en frihelg for alaget er det onsdag igjen klart for å teste kampformen, motstander er Kråkerøy.


Usikkert hvor kampen spilles

Kampen er i utgangspunktet lagt til Fredrikstad stadion, men på grunn av håpløse måkeforhold så må man sette sin lit til at været får bort snøen fra banen. Det er meldt relativt mildt vær gjennom onsdagen, så mulighetene er gode for at kampen går som planlagt. Alternativet er Strupe KG. Kvik Halden vil være raske til å melde hvor kampen skal spilles, straks den endelige beslutningen er tatt.


Nesten-lag

Kråkerøy har i flere sesonger vært med i tetstriden for å rykke opp til 2. divisjon, i fjor var intet unntak, men de måtte til slutt se seg slått av Oppsal. I år blir det ingen kamp om opprykket, ettersom ingen lag i 3. divisjon vil rykke opp i 2016 etter at fotballtinget endret seriesystemet. Derimot blir det en kamp for å unngå nedrykk, da må Kråkerøy komme seg inn blant ligaens 4 beste lag.


Noe smårusk

Kvik Halden har to kamper denne uka, allerede lørdag er det ny kamp når Grorud kommer til Berg stadion. Til dagens kamp mot Kråkerøy er det et par mann ute med skader, men alt i alt stiller haldenserne en sterk tropp.

Martin Hoel Andersen har litt kjenning i kneet sitt og er usikker, mens Jakob Madsen Lund har et vondt lår og må mest sannsynlig stå over fotballtrening og kamp denne uken. Utover det er alle spillere klare for kamp, og antageligvis er den en ivrig gjeng som går på banen etter halvannen uke uten kamp.

Kampstart er 1900 på Fredrikstad stadion (Alternativt 1900 på Strupe Kunstgress).


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline