Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden sviktet foran mål

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 27. Feb 2016

Kvik Halden tok lørdag i mot Oddevold på Berg stadion, det ble en kamp haldenserne dominerte stort både i spill og sjanser, men satt igjen med et 0-2 tap.


Akkurat som i fjor

Omtrent på samme tid i 2015 møttes Kvik Halden og Oddevold til treningskamp i Sverige, da spilte Kvik Halden en av sine bedre treningskamper og tok med seg en meget fortjent 1-0 seier hjem til Østfold. Kampbildet i dagens kamp lignet mye på fjoråret, forskjellen var at denne gangen sviktet Kvik Halden foran mål, mens Oddevold tok veldig godt vare på sine muligheter.


Målløst til pause

Oddevold startet riktignok best de første minuttene, men det tok i lang tid før spillet til Kvik Halden satt som det skulle. Hjemmelaget skapte 2-3 store sjanser, den største fikk Martin Hoel Andersen som ikke fikk kontroll på ballen helt alene på 5 meter etter et flott innlegg av Josef Myhren Bouchleh. Oddevold hadde noen besøk i haldenserne straffeområde, men kom aldri til noen muligheter.


Dominerte stort i 2. omgang

Kvik Halden holdt på overtaket også i 2. omgang og produserte sjanser på løpende bånd. Martin Hoel Andersen var flere ganger nærme, det var også Sabri Khattab når han skjøt i tverrliggeren. Øystein Næsheim kom også til en stor sjanse, men ballen ville ikke inn.

Mot spillets gang fikk Oddevold sin første mulighet i kampen på en kontring, den utnyttet de til det fulle og satt inn 1-0. Etter dette kastet hjemmelaget enda flere spillere i angrep, noe som førte til muligheter fremover, men det blottla også forsvaret noe, som igjen gjorde at Oddevold kom til et par gode muligheter på kontringer. På overtid mister Kvik Halden ballen som bakerste mann og Oddevold kunne enkelt dytte inn 2-0 og juble for en skikkelig sliteseier.


Mye stygt spill

I det som i utgangspunktet skulle være en vennskapskamp fikk vi dessverre se mye stygt og farefullt spill. Dommertrioen må nok ta sin del av skylden for at kampen sklei ut. Mange merkelige avgjørelser i begge retninger førte etter hvert til frustrerte spillere som tok det ut over hverandre. Lenge etter at spillet hadde blitt i overkant farefullt begynte dommeren å gi advarsler, og da ble det mange av de! Heldigvis kom begge lag fra det uten skader, selv om flere situasjoner lett kunne ført til det.


Liten pause

Kvik Halden var i det store og hele relativt fornøyd med dagens kamp, på tross av at sluttresultatet sier tap, så gjenspeiler det definitiv ikke kampbildet. Spesielt det offensive spillet bør haldenserne bygge videre på.

Kvik Halden har nå en liten treningskamppause før de skal møte Kråkerøy på Fredrikstad stadion 9. mars. I mellom tiden skal nok laget trene godt, og en porsjon av tiden bør nok vies avslutninger.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline