[JUNIOR] Spillerpresentasjon - Ouden Schjønsby

Postet av Kvik 3 Senior, 7. div den 25. Feb 2016

Spilleren mange har ventet på! Spillerpresentasjonen av årets spiller 2014!

Etter at Ouden startet på fotball i 2004 har utviklingen hans vært like brå som stadionbakken. Startet i det små på G98-laget hvor det sies at han slet med både det ene og det andre. Handsreglene satt ikke helt før 7/8-årsalderen.

Schjønsby ble ofte sammenlignet med Maja Plisetskaja, en veldig god ballerina. Ouden danser, som han har gjort siden han lærte å gå, med ballen mellom bena.

Selvom Ouden aldri har rikket seg av flekken fra Bosses kjære breddelag, har han likevel vist seg som en av Kvik G99s beste midtstoppere sesongen 2014 da han ble tatt med i kampen mot Greåker med 1. laget. Til tross for et 9-0 tap markerte Ouden seg som en bauta i forsvaret. I følge Bjørnar Berger, Carl-Øivind Ryland og de andre tilreiste var Ouden den desidert beste spilleren for Kvik denne dagen. Kan også nevne at han slo en knall 'Flo-pasning' fra venstre side av banen som dalte fint ned i føttene til høyrekanten Gan. En pasning som skrev seg rett inn i historiebøkene.

Videre i 2014 fikk Ouden aldri creds for sine gode prestasjoner og gode innsats, og følte seg mindreverdig da de resterende 3 i forsvaret alltid fikk ros, men ikke han. Det som da kom som et sjokk for Schjønsby var at han ble kåret til årets spiller 2014 for Kvik bredde! Et lite sjokk, men det var absolutt fullt fortjent!

Etter et helt liv uten å ha vist tegn til offensive kvaliteter, slo Ouden til med et skikkelig kremmerhus av et frispark fra 30+ meter i gollen på Strupe kunstgress! Dette var om mulig et enda større sjokk enn Flo-pasningen den regnfulle kvelden på Moa kunstgress.


Ouden Schjønsby har definitivt hatt potensiale til å utrette store ting, men har manglet veldig mye på viljen hos unggutten fra Stenrød!


Her er Ouden Schjønsbys svar:

Posisjon
Markeringsstopper

Alder
16

Hva er dine personlige mål for sesongen?
Ha det gøy :-)

Hva er dine styrker som fotballspiller?
Rask, klareringssterk og god til å bryte

Hvem er ditt idol, og hvorfor?
Kolo Toure - gladgutt og morroklump

Hvis du skulle sammenlignet deg med én spiller, hvem skulle det vært?
Kolo Toure

Hva er din drøm som fotballspiller?
Skåre på frispark igjen

Hvem er lagets klovn?
Koksvikbrødrene

Hvem er lagets best kledde?
Salomon

Hvem er lagets ”verst” kledde?
Mats, går mye i treningsklær

Hvem er lagets surrekopp?
Erik Koksvik

Hvem er lagets ”kjekkas"?
Gan

Hvem har mest draget?
Gan

Hvem er lagets hissigpropp?
Kristian Engen


Neste spillerpresentasjon kommer 26.feb 2016 og da møter vi Gan!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline