Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Jevnspilt kamp mot Østsiden!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 24. Feb 2016

Takk til Halden Arbeiderblad for bildet!

Kvik Halden tok i mot Østsiden på Berg stadion tirsdag kveld. Med flere prøvespillere, mye bytter og mange rokkeringer ble det en uryddig kamp for hjemmelaget.


Mye nytt

Kvik Halden stilte uten Ole Strømsborg, Martin Hoel Andersen, Almir Taletovic og Joacim Heier mot Østsiden. Arber Shkodrani, Markus Olaussen, Granit Merovci, Deniz Kaili og Simen Fredheim Andersen fikk alle sine første kamper fra start i vinter, de fikk følge av prøvespillerne Mergim Hereqi og Henry Isegran. De øvrige posisjonene delte de spillerne som spilte 90 minutter på søndag mot Strømmen broderlig seg i mellom.

Med så store rokkeringer var det ikke overraskende at Kvik Halden slet med å finne rytmen i angrep, samtidig var det viktig for de spillerne i a-stallen, som ikke har fått så mye spilletid så langt, å få en god gjennomkjøring mot kvalifisert motstand.


Høyt tempo - lite sjanser

Kampen startet i et høyt tempo, høyere enn begge lag håndterte. Det førte til mye brudd og balltap fra begge lag, og kampen generelt var lite finspilt. Førsteomgang var jevn, og ingen av lagene kom til de store sjansene. Deniz Kaili var nær å få en bra mulighet mot slutten av omgangen, men ble stoppet i siste liten av en god takling fra en Østsidenspiller. Ved pause byttet Kvik Halden 3 spillere, og rokkerte nok en gang på flere posisjoner. Det hjalp ikke nevneverdig og kampen ble heller ikke i andre omgang en vakker affære.

Andre omgang bød allikevel på et par store sjanser til begge lag, størst var Østsiden som rullet opp et fint angrep på høyresiden, slo lavt inn foran mål, der var Østsidenspissen helt alene på 7-8 meter, men dessverre for han endte avslutningen noen meter utenfor. Kvik Halden fikk like etterpå en nær like stor sjanse, men prøvespiller Haris Heremic klarte ikke å få sin avslutning på mål fra kort hold. Dermed endte oppgjøret rettferdig 0-0.


Ny kamp på Berg stadion på lørdag

Kommende helg besøker Oddevold Berg stadion, det blir en god utfordring for Kvik Halden. Oddevold spiller i svensk divisjon 1, tilsvarende nivå som haldenserne, men på andre siden grensen har denne divisjonen halvparten så mange lag som her hjemme.

Med 3 kamper på rad uten baklengs har Kvik Halden tydelig fått orden på forsvarsspillet etter en ruskete åpning mot Ljungskile for 3 uker siden, men laget har derimot mye å jobbe med offensivt. Det får de muligheten til å jobbe med på lørdag, kampstart er klokka 1300.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline