Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Husk fristen 15. mars for å søke plass på Spretten Idrettsbarnehage!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Feb 2016

Spretten Idrettsbarnehage er en 2 avdelingsbarnehage som holder til sentralt på Strupe med flotte omgivelser rundt oss. Vi har fotballbaner, ballbinge og idrettshaller i umiddelbar nærhet, slik at forutsetningene for en god fysisk aktivitetshverdag er til stede. Skogen, som ligger i kort gangavstand fra barnehagen, brukes ofte til tur og friluftsaktiviteter.

Vi er en barnehage hvor motorikk, lek og bevegelse er en integrert del av den pedagogiske praksis, hvor aktivitet og kosthold henger nøye sammen og læring foregår gjennom fysisk aktivitet.

I barnehagen vår skal det være gøy å bevege seg for bevegelsens skyld. Målet er at barna skal trives i sin aktive hverdag, bli trygg på kroppen sin og ta med de gode vanene resten av livet! En idrettsbarnehage er også en barnehage som har et innhold lik en hver annen barnehage, men har en spisskompetanse på fysisk fostring.

Vi jobber aktivt for å gjøre barnehagen til et sted hvor idrett og fysisk aktivitet blir en del av hverdagen. Vi har fokus på hele barnet, legger vekt på mangfoldet, og at barna får utfolde seg gjennom fri lek, idrett og bevegelse. Vi ønsker også at barna skal få prøve seg i ulike former for idrett – alt fra forskjellige ballaktiviteter, svømming, ski, skøyter, bryting, dans m.m. Vi har som mål at barna utvikler positiv selvoppfattelse, får gode erfaringer og kroppsbeherskelse. Vi skal ikke utvikle toppidrettsutøvere. Det blir heller ikke fokus på konkurranse. Her er det glede, humor, lek og bevegelse som står i fokus.

Med mye aktivitet og aktive barn er vi opptatt av å gi barna et sundt og variert kosthold. Vi serverer frokost og lunsj i barnehagen hver dag, hvor vi har to av dagene med varmmat, og mye

frukt og grønt til hvert måltid. I Spretten Idrettsbarnehage vil det være en gjeng med barn som er over gjennomsnittet når det gjelder fysisk aktivitet, og det er derfor viktig at vi gir barna mat som gir jevn tilførsel av de ulike næringsstoffer og som gir masse energi. Spretten Idrettsbarnehage har også sin egen bil, en 9 seter som frakter oss rundt på ulike aktiviteter og tilstelninger.

Høres dette spennende og interessant ut, er dere hjertelig velkommen til å komme en tur innom og hilse på oss eller kontakte daglig leder på telefon 46 63 22 90 eller på e-post: Sprettenbarnehage@kvikhalden.no

Vil dere lese mer, kan dere gå inn på hjemmesiden vår: www.sprettenidrettsbarnehage.barnehage.no

Eller følge oss på facebook siden vår – Spretten Idrettsbarnehage0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline