Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Ny treningskamp allerede på tirsdag!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Feb 2016

På hjemmebane - Ole Strømsborg og Mathias Engebretsen skal "hjem" på Berg stadion på tirsdag!


Kvik Halden gjennomførte en solid kamp mot 1. divisjonslaget Strømmen søndag kveld. Seieren smakte godt og var en ny bekreftelse på at forsvarsspillet til haldenserne holder godt nivå! Tirsdag er det Østsiden som kommer på besøk.


Flere kjenninger

Østsiden trenes av Kent Hansen og han har med seg flere spillere som har fortid i Kvik Halden. Dino Mulac, Agim Shabani og Faton Hoti har alle mange kamper for Kvik Halden, og vi håper alle er å se på banen tirsdag.

Kvik Halden og Østsiden spilte mot hverandre i treningskamp også i 2015, den gangen vant Kvik Halden 3-0 på Strupe.


Flere nye fjes på alaget

Kvik Halden kommer til å spille en miks av spillere som har spilt mye så langt i vinter og de som ikke har vært på banen så mye. Spillere som Simen Fredheim Andersen, Deniz Kaili, Arber Shkodrani, Granit Merovci og Markus Olaussen vil alle få velfortjente minutter og muligheten til å skaffe seg verdifull erfaring.

I tillegg vil det være flere prøvespillere med. Haris Heremic har allerede vært med mot Follo og Strømmen, han er også med på tirsdag. Mergim Hereqi som sist spilte for Drammen FK skal også være med, og det kan også dukke opp flere.


Spilles på Berg stadion

Kampen mot Østsiden er første av 4 kamper som Kvik Halden spiller på Berg stadion denne oppkjøringen. Berg IL sitt flotte anlegg og strøkne kunstgressbane er en ypperlig arena for å invitere fotballklubber til Halden for å møte Kvik, og vi er veldig fornøyd med den imøtekommende velviljen fra Berg IL.


Det er også denne gangen gratis inngang og åpen kiosk - Vel møtt!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline