Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden møter 1. divisjonslaget Strømmen!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 21. Feb 2016

Søndag kveld klokka 1800 spiller Kvik Halden mot Strømmen i Østfoldhallen. Nok en gang er motstanderen svært interessant, og vi får igjen prøve oss mot et lag som i utgangspunktet skal være et par hakk bedre enn oss.


Stabilisert seg i 1. divisjon.

Strømmen er nok ikke den fotballklubben i Norges to øverste divisjoner med mest spalteplass, men klubben har de siste 10 årene tatt små steg år for år, og har nå etablert seg som et godt 1. divisjonslag. Når sesongen var over i 2015 lå laget plassert på en godkjent 8. plass.

Strømmen rykket opp til 2. divisjon i 2006, året etter rykket de egentlig ned igjen, men ble reddet av at Odd Grenland rykket ned fra Tippeligaen og deres 2. lag dermed ble flyttet ned i 3. divisjon. I 2009 var Strømmen i andre enden av tabellen og tok steget opp i 1. divisjon. Der har de nå i 6 sesonger karret seg fast, alltid med noen poengs avstand til nedrykk. Samtidig har de bygget både klubb og anlegg og er nå en etablert klubb på Norges nest øverste nivå.


Skal bygge videre på Follokampen

Kvik Halden gjennomførte en solid kamp mot Follo forrige helg, og det er den prestasjonen Glenn Ståhl sine disipler nå skal bygge videre på. Follo kom bare til en målsjanse gjennom 90 minutter med fotball, strukturen til Kvik Halden var på plass igjen etter den begredelige prestasjonen mot Ljungskile for to uker siden. Offensivt så det også bedre ut mot Follo, og laget burde satt flere scoringer enn de to Mathias Engebretsen og Ole Strømsborg satt inn.


Noe smårusk, men de fleste er klare for kamp

Mot Strømmen på søndag må laget klare seg uten Martin Hoel Andersen, han har trent alternativt den siste uken, men er ventet tilbake for fullt fra mandag. Også ute er Almir Taletovic, hans kneoperasjon var vellykket og forhåpentligvis er Almir tilbake for fullt i starten av mars.

En som heller ikke er med er Ardijon Berbatovci, han har vært med Kvik Halden i februar, men spiller og klubb ble dessverre ikke enige om en ny kontrakt. Jørgen Andersen fra Sparta Sarpsborg har også vært med Kvik Halden i hele februar, han er med i startoppstillingen mot Strømmen.


Som vanlig er det gratis inngang og vi håper så mange som mulig tar turen til Østfoldhallen for å se Kvik Halden mot Strømmen søndag klokka 1800!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline