Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Støttespillere fikk omvisning!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Feb 2016

Fornøyde med fremdriften! F.v. Per Gunnar Halvorsen, Ragnar Sande, Jørn Berg, Kjell Hagen, Trond Kristiansen, Torbjørn Lund og Jan Johannessen.

Denne uken var både Berg Sparebank og Sparebankstiftelsen invitert på omvisning i Halden stadion sitt garderobeanlegg. De fikk se et bygg som begynner å nærme seg ferdig oppusset!


Jørn Berg fra Berg Sparebank og Kjell Hagen fra Sparebankstiftelsen var begge tilstede for å se fremdriften i restaureringen av Halden stadion sitt garderobeanlegg. Kvik Halden Eldres tok en liten pause i arbeidet, serverte kaffe, kake og vafler og fortalte ivrig om jobben som er lagt ned til nå.

Berg Sparebank og Sparebankstiftelsen er de to økonomiske støttespillerne til prosjektet, og begge ble svært glade for å se hva deres bidrag fører til. Forhåpentligvis kommer den store belønningen til alle involverte i løpet av høsten, da håper vi NFF setter opp Halden stadion som arena for en eller flere ungdomslandskamper og med det Halden by en viktig plass på det Norske fotballkartet!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline