Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Kontrollert 2-0 seier mot Follo

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 13. Feb 2016

Kvik Halden tok lørdag imot Follo i Østfoldhallen. Kampen endte med 2-0 til haldenserne og laget fikk dermed rettet opp mye av inntrykket etter forrige helgs kamp mot Ljungskile.


Forsvarsjobbing

Mot et ballbesittende og dyktig Follo-lag handlet mye av kampen for Kvik Halden om å ligge riktig i forsvar og nekte rom. Det klarte haldenserne med bravur, kun en gang i løpet av 90 minutter klarte Follo å skape en kvalifisert mulighet. Offensivt klarte helle ikke Kvik Halden å skape det helt store i 1. omgang, nærmest var Jakob Madsen Lund da han headet over fra god posisjon etter en corner. Lagene gikk til pause på 0-0, og det som fantes av nøytrale tilskuere håpet nok på en mer severdig omgang etter hvilen.


Lekker scoring

Etter pausen tok Kvik Halden mer tak i kampen, og i store deler av omgangen var haldenserne det førende laget. Det ga også resultater i flere mulighet og etter hvert 2 mål. Den første scoringen var en lekkebisken fra Mathias Engebretsen, han så keeper sto langt ute og lobbet inn i nettmaskene fra 25 meter. Like etter smalt Martin Hoel Andersen ballen i tverrliggeren fra kort hold, og litt senere avgjorde Ole Strømsborg kampen da han gikk fra sidelinjen, forbi et par Follo-spillere og hamret ballen i mål fra skrått hold. På slutten var Sabri Khattab nær scoring når han også traff tverrliggeren.

Dette var Follo sin tredje kamp på en uke, forrige lørdag møtte de Moss og på onsdag slo de KFUM 1-0. Det var tydelig å se at Follo utover i kampen gikk tom for krefter, og seieren var aldri truet for Kvik Halden.


Enda tøffere motstand neste helg

Om en drøy uke er det nok en gang duket for treningskamp i Østfoldhallen for Kvik Halden, da er det OBOS-laget Strømmen som står for tur, antageligvis en av årets tøffeste utfordringer for Glenn Ståhl og spillerne hans. Før den tid venter en god treningsuke med nyvunnet selvtillit og en god porsjon motivasjon etter en konsentrert og stødig gjennomført kamp mot Follo.

Takk til alle haldensere som tok veien inn til Fredrikstad for å følge kampen!


Se målene på Kvik-TV:0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline