Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Ny treningskamp for alaget!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Feb 2016

Lørdag 13/2 tar Kvik Halden i mot Follo FK til ny treningskamp i Østfoldhallen. Kampen er første mulighet for haldenserne til å forbedre prestasjonene fra forrige helgs tap mot Ljungskile.


Rykket ned 6 minutter på overtid

Follo FK var under nedrykksstreken i OBOS-ligaen 2015 i kun 1 minutt, det var det siste minuttet av sesongen. 6 minutter på overtid utlignet Jerv mot Follo og reddet med det Fredrikstad FK sin plass i Norsk toppfotball, samtidig sendte det Follo ned til 2. divisjon, igjen! Follo har vært opp og ned mellom 1. og 2. divisjon i mange år og skal i 2016 nok en gang forsøke å ta steget opp til OBOS-ligaen.

Laget har i lang tid hatt stor kontinuitet på både trener- og spillersiden, men etter å ha imponert mange i OBOS-ligaen i fjor forsvant store deler av laget, i tillegg til at suksesstrener Hans-Erik Eriksen ble ny hovedtrener i Hødd. Nå er det et nytt lag som skal settes sammen på Follo, men med en svært god rekruttering av unge selvutviklede spillere, skal man ikke se bort fra at Follo også i 2016 blir å finne i toppen av sin avdeling.


Kvik Halden finne tilbake til seg selv

Kvik Halden ble gjennom 2015 kjent som et robust og defensivt godt organisert lag, baklengsmålene var få og feilene sjeldne. Mot Ljungskile forrige helg var det noe helt annet man fikk se av Kvik Halden. Flere grove feil både kollektivt og individuelt gjorde at Ljungskile fikk servert både sjanser og mål på et sølvfat, det bør dermed være en skjerpet gjeng som entrer Østfoldhallen denne helgen.

Forrige helgs oppgjør er analysert og gjennomgått både på video og i praksis, og det blir spennende å se om laget fremstår på en mer velkjent måte.


Noen forandringer i troppen

Kvik Halden har for tiden lite skader, men Almir Taletovic vil være ute av spill i en periode til etter sin operasjon for to uker tilbake. For øvrig er Jakob Madsen Lund tilbake, mens prøvespiller Jørgen Andersen fra Sparta Sarpsborg fortsatt er med Kvik Halden. En av Kvik Haldens bedre spillere mot Ljungskile, Ardijon Berbatovci, trener fortsatt med Kvik Halden, og blir helt sikkert å finne i troppen mot Follo. Kvik Halden har denne uken også besøk av Haris Heremic, en stor og sterk spiss som i forrige sesong spilte for Valdres i 3. divisjon.


Kampstart på lørdag er 1515, og det er som vanlig gratis inngang for alle skuelystne!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline