Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Årets første treningskamp for a-laget!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Feb 2016

På lørdag spiller Kvik Halden årets første treningskamp, den skal spilles i Østfoldhallen og er mot en meget sterk motstander!


Kvik Halden kommer fra en god sesong i 2015, og er godt i gang med oppkjøringen til 2016-sesongen. De beinharde vintertreningene til Glenn Ståhl sitter godt i beina på haldenserne, men det skal ikke være en unnskyldning når det svenske superettanlaget Ljungskile kommer til Østfold.

Ljungskile har ambisjoner om å rykke opp til Allsvenskan, men endte i 2015 på en noe skuffende 6. plass, 19 poeng bak opprykk. I år vil nok ambisjonene igjen være å komme på en av de to øverste plassene, og det er dermed en meget interessant utfordring som møter Kvik Halden!

Kvik Halden har gjennom vinteren både hentet og mistet spillere. Fjorårets toppscorer Björn Berglund er borte, det samme er høstsesongens komet, Brice Wembangomo. Inn har spennende spillere som Øystein Næsheim og Jonathan Storvik Dixon kommet, i tillegg til hjemvendte Sabri Khattab. Alle tre vil være på banen på lørdag, noe også Ardi Berbatovci vil være, samt prøvespiller Jørgen Andersen fra Sparta Sarpsborg, som har imponert på sine treninger med laget.

Noen forfall er det dessverre også, Jakob Madsen Lund er på skoletur, mens Almir Taletovic denne uken hadde et mindre inngrep i kneet. Almir blir borte noen uker, men er ventet å være tilbake i god tid til seriestart 9. april.

Kampstart i Østfoldhallen er 1700, og vi håper mange skuelystne tar turen for å se Kvik Halden i aksjon for første gang i 2016!

GRATIS INNGANG!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline