Sarpsborg 08 - Kvik Halden FK 7-2

Postet av Treningsgruppe 2 den 25. Jan 2016

Årets første treningskamp skulle blitt spilt lørdag 16/1, men ble flyttet til mandag 18/1 grunnet snø på Sarpsborg Stadion. I forkant av kampen har vi vektlagt defensiv struktur på treningene, men grunnet kuldegradene som har vært i januar-måned har vi ikke fått jobbe så mye med dette som ønskelig. Nytt av året er at vi i treningsgruppe 2 skal jobbe med samme defensive system som a-laget. I den forbindelse var det ny formasjon for de fleste av spillerne, og det var tydelig å se at vi fortsatt var utrygge på systemet.


Kampen åpnet med et overtak til Sarpsborg 08, og passivt press fra oss. Vi lå brukbart i strukturen defensivt, men var alt for passive i forhold til ballfører. Hjemmelaget tar ledelsen etter passivt forsvarsspill av oss, og ikke før etter halvtimen starter vi å spille vårt eget spill. Dette resulterer i utlikning ved Kristian Strøm, eller et godt angrep bestående av mange trekk. Like etterpå blir vi igjen litt passive, og hjemmelaget tar tilbake ledelsen. 2-1 blir stående inn til pause.


Andre omgang startet bedre i den offensive delen av spillet, men like passivt i den defensive fasen. I løpet av omgangens første 15 minutter slipper vi inn 4 mål, hvor minimum 3 av de kommer av individuelle feil. Det som er skremmende å se er måten vi legger oss ned på etter 3-1 scoringen. Mange melder seg helt ut, noe vi ikke kan akseptere. Vi får en redusering til 2-6 ved Kristian Strøm, før vi er uheldige og lager en straffe like før slutt. Mats er etter straffen, men desverre er den for godt plassert.


Alt i alt en god kamp mtp referanser fra jevnaldrende spillere, og får svar på at vi har mye å jobbe med videre. Det som ikke er akseptabelt er de 15 minuttene der vi slipper inn 4 mål.


Disse spilte:
Mats Nordahl
Anton Agersborg (Mads Petter Eriksen 46)
Andreas Jigarp
Niklas Fjellstad (Mehmet Kabashi 75)
Henrik Dahl
Kristian Strøm
Tobias Back
Besfort Shala
Markus Olaussen (Adrian Gjerlaugsen 70)
Deniz Kaili (Marcus Sjømo 45)
Granit Merovci (Per Christian Røed 80)

Ubenyttet: Fredrik Berger


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline