Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

- Vi må være best på det som er gratis!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 7. Jan 2016

Torsdag er Kvik Halden sitt alag tilbake på treningsfeltet etter en velfortjent juleferie. Glenn Ståhl har planen klar, og den vil spillerne få merke.


Samme oppskrift

Kvik Halden sitt alag er langt ned på budsjettabellen i årets 2. divisjon avdeling 4, lag som Bærum, Moss, Notodden, Arendal og Fram Larvik er et godt stykke foran, men Glenn Ståhl sine gutter viste i fjor at det ikke nødvendigvis betyr at man ikke kan vinne på fotballbanen.

- Vi bygger vår fremgang på å få ut det beste av individene og gruppen, og legger vår slagplan ut i fra hvem vi har her. Den fysiske statusen er viktig for vår utvikling, det betydde mye for oss i fjor, og kommer til å bli det i år også. Vi kommer til å være godt trent. Vi vet at vi jobber med et begrenset budsjett sammenlignet med mange av de andre klubber, og det gjør at vi må være veldig nøyaktige med å utvikle de vi har. Trening er gratis, penger har ikke alt å si. Forteller hovedtreneren.


Stallen er snart på plass

Troppen har begynt å ta form, og det er også i år en meget lokalt besatt tropp, av 17 spillere på kontrakt er hele 12 fra Halden, og ytterligere 2 er fra nabokommuner av Halden. Dessverre kan det se ut som om en av de lokale, Drilon Turkaj, ikke blir å se på Halden stadion denne sesongen, han har begynt på studier på Lillestrøm og rekker derfor ikke treningene i Halden. Stallen skal til slutt inneholde 20-22 mann, så det er fortsatt noen spillere som skal inn.

- Vi er på leting etter en kantspiller og en venstreback/kant, og muligens også en sentral midtbane. Vi har en sentral midtbane og en back på prøvespill allerede i dag, og det kommer flere i tiden som kommer. I tillegg til prøvespillere så er vi også i dialog med andre klubber og spillere som kan være aktuelle for overgang eller lån, men vi har god tid og kommer til å være nøyaktige med spillerlogistikken. Sier Glenn Ståhl.


Gleder seg til treningskampene

Denne vinteren har Kvik Halden satt sammen en sterk rekke med motstandere i treningskampene, flere av kampene har motstand fra OBOSligaen og Superettan, de øvrige kampene er mot klare opprykkskandidater i 2. divisjon. En positivt utfordrende vinter, som vil gi gode pekepinner inn mot en nesten like utfordrende sesong i en tøff avdeling.

- Vi ønsker å møte så bra lag som mulig for å ta nye steg, og da er det viktig med god motstand. Vi merker at vi er mer attraktive denne vinteren enn i fjor, gode lag ønsker å møte oss på grunn av hva vi oppnådde i 2015. Jeg forventer at vi skal bygge videre på det vi gjorde i fjorårssesongen. Vi skal være godt organisert, ha stor fysisk kapasitet og vi skal ville mye. I tillegg blir det veldig spennende å se hva Sabri Khattab og Øystein Næsheim kan tilføre oss offensivt. Oppsummerer Glenn Ståhl.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline