Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Sabri hjem til Kvik Halden!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 30. Des 2015

Sabri Khattab har vært et yndet overgangsmål siden i sommer, og gleden var stor da partene tirsdag kveld tok hverandre i hånda og vi kunne ønske Sabri velkommen hjem.

25 år gamle Sabri har spilt de siste 3,5 årene i Bryne, men har allikevel allerede spilt 156 kamper for Kvik Halden, nå blir det enda flere kamper i rødt og hvitt. Sportssjef Haris Juklo har sammen med flere andre lagt ned en stor innsats for å gjøre denne signeringen mulig, og er selvsagt glad for å være i mål.

«Det har vært mye arbeid, vi har brukt veldig mye tid på å sy sammen en totalpakke for Sabri som gjorde det fristende for han å komme hjem til Kvik.Vi er innenfor rammene økonomisk og vi sprenger på ingen måte budsjettene våre, dette ble mulig på grunn av en total hvor Sabri får praktisert utdannelsen sin, og at samboeren hans kommer raskt inn i arbeidslivet i Halden»

Klubber både i Norge og Sverige har vist interesse for Sabri, men det var altså Kvik Halden som til slutt klarte å lande spilleren som har spilt fast i 1. divisjon de siste årene.

«Vi har kjempet mot klubber både høyere opp i seriesystemet og klubber på vårt eget nivå som har en helt andre økonomiske prioriteringer enn oss. Vi er veldig fornøyd med at vårt sportslige tilbud er såpass mye mer spennende enn de vi konkurrerer med at vi blir valgt på tross av dårligere betingelser, noe vi har sett på både overgangen til Øystein og Sabri. Vi er veldig glade for at Kvik Halden har jobbet seg til denne posisjonen og ser frem mot neste sesong, en vinter med knallhardt arbeid på feltet står foran oss før vi skal gjøre alt vi kan for å prestere til våren når det står om poeng igjen!» Sier Sportssjef Haris Juklo.

Glenn Ståhl og troppen hans er fortsatt i feriemodus, men neste uke starter treningene opp igjen. Spillerne husker nok de knallharde treningene de gjennomførte i fjor, og gleder seg neppe til å gå på den samme runden igjen, men alle er nok enige om at det la grunnlaget for den imponerende sesongen haldenserne gjennomførte.

Troppen skal fortsatt komplementeres med 2-3 spillere, og det vil helt sikkert komme flere spillere på prøve de kommende ukene. Øverst på ønskelisten står en offensiv venstreback og en kantspiller.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline