Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Oppgraderingen av Halden stadion er godt igang!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 18. Des 2015

Garderobebygget på Halden stadion har for lengst passert moden alder for en oppussing, og i disse dager får bygningen den restaureringen den fortjener.


Halden stadion har vært et fort for Kvik Halden sitt a-lag i 2015. Som en av få baner igjen med naturgress i de 3 øverste divisjonen i Norsk fotball, og med majestetiske Fredriksten Festing i bakgrunn som et perfekt symbol for hjemmesterke haldensere, er fotballbanen på Rødsjordet en viktig del av fotballen i Halden. I mange år har det vært spilt ungdomslandskamper på denne flotte arenaen og det er nettopp dette som er hovedgrunnen til at garderobebygget nå blir pusset opp.

Norges Fotballforbund stiller strenge krav til fasiliteter for å kunne være vertsarena for Norges landslag mellom 15 og 21 år, disse kravene skal Kvik Halden denne vinteren sørge for blir innfridd.

Halden stadion er eid av Halden kommune, men kommunens økonomi gjør at slike prosjekter naturlig nok blir nedprioritert. Derfor har Kvik Halden, med Kvik Halden Eldres i spissen, tatt saken i egne hender. Berg Sparebank og Sparebankstiftelsen har gått inn med svært generøse beløp for å finansiere oppussingen, mens flere lokale leverandører velvillig har gitt like generøse priser for å være en del av oppussingen. Til slutt blir det lagt ned et stort antall timer av Kvik Halden Eldres, og deres innsats sammen med de gode lokale aktørene gjør nå at Halden stadion sitt garderobebygg får en ny vår i 2016.

Oppussingen kan du med jevne mellomrom følge her på Kvik Halden sin hjemmeside, og prosjektet skal være ferdigstilt i god tid til Kvik Halden sin første hjemmekamp i 2016.

Tusen takk til alle involverte!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline