Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Møt Kvik Halden sin nye spiss!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 17. Des 2015

Øystein Lundblad Næsheim signerte tirsdag ettermiddag en avtale med Kvik Halden for de neste to sesongene. Øystein har de senere årene spilt både 2. og 3. divisjon, og med en imponerende målstatistikk med seg i bagasjen er han nå klar for å score mål på Halden stadion!


Skikkelig spiss

Øystein er en klassisk spiss som går for nettmaskene ved første anledning. I årets 3. divisjon scoret han smått utrolige 37 mål på 25 kamper for Ready, over halvparten av målene til Ready!

- Jeg er en typisk bakromsspiss som liker å stikke inn bak motstanderens forsvarslinje. På FM(Football Manager) er jeg best som måltyv, så jeg er vel en sånn type. Bra fart, og en god høyrefot.


Valget falt på Kvik Halden

Interessen for storscoreren har vært stor denne høsten, og Øystein hadde tilbud fra flere andre klubber, blant andre Ørn-Horten og Bærum som begge er motstandere i 2016.

- Etter å ha besøkt flere klubber i November og Desember fikk jeg inntrykk av at Kvik hadde den beste sportslige satsingen, samtidig som de var veldig klare på at jeg ville bli satset på her. Etter å ha bodd hele livet i Oslo og Bærum, var jeg også klar for å flytte litt på meg og prøve noe helt nytt. Så da ble det Halden!


Ser frem mot en spennende sesong

Kvik Halden hadde en oppløftende sesong i 2015, og klubben jobber nå målrettet mot å styrke både stall og klubb for en enda bedre sesong i 2016. Trener Glenn Ståhl har vært veldig klar på hva slags type spiss han ville ha som erstatter for Björn Berglund, og ser nå ut til å ha funnet nettopp det. Øystein har også offensive ambisjoner for neste år, og har troen på klubbens mål.

- Ambisjoner er å hjelpe laget til å klare opprykket til Obosligaen, da jeg ser Kvik som en het kandidat til dette, sammen med en 3-4 andre lag i den sportslig beste 2.div avdelingen. Personlig håper jeg å kunne bidra med mange mål og assist kommende sesong!


Håper å finne jobb i Halden

Øystein starter 2016 som ansatt på Kvik Halden sin populære Fotball Fritidsordning. Sammen med FFO-leder Haris Juklo skal han daglig sørge for at de yngste elevene på barneskolene rundt Strupe får en flott ettermiddag med leksehjelp, god mat og fotballtrening.

Selv om Øystein gleder seg stort til å begynne jobben på FFO, så håper han på sikt at han får muligheten til å utøve markedsutdannelsen sin.

- Mine to siste jobber har vært innen markedsføring og salg, der jeg har jobbet med møtebooking og vært rådgiver for et konsulentfirma på Bjørvika i Oslo. Jobbet da mot nye og eksisterende kunder. Ser etter en jobb innen markedsføring og salg i Halden. Både i jobbsammenheng og på fotballbanen gir jeg alltid 110% for laget. Jeg er en lagspiller, en målrettet og sosial type.

Hvis noen kjenner til en bedrift som er i behov for Øystein sin kompetanse så nøl ikke med å ta kontakt med Kvik Halden.

Øystein er brikke nummer 16 i Kvik Halden sin A-stall for neste sesong, stallen begynner å ta form, og vi gleder oss stort til sesongstart!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline