Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Vinterens treningskamper snart på plass!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 16. Nov 2015

Kvik Halden jobber hardt med å skape et best mulig lag til seriestart i 2016, med i det arbeidet må det også ligge en rekke med utviklende treningskamper.


Kvik Halden sin gode sesong har gjort laget til en attraktiv motstander for mange lag, og det er flere virkelig tøffe oppgjør som venter Glenn Ståhl og hans mannskap i februar og mars. Se bare her:

6. februar: Ljungskile SK i Østfoldhallen. Laget ble nummer 6 i årets Superettan (tilsvarende norsk 1. divisjon), og spilte for ett år siden kvalifisering til Allsvenskan.

13. februar: Follo FK i Østfoldhallen. Med sesongens siste spark på ballen rykket Follo ned fra årets 1. divisjon 6 minutter på overtid i årets siste kamp, naturlig opprykkskandidat fra 2. divisjon uansett avdeling og motstand.

20. februar: Strømmen IF i Østfoldhallen. Endte som nummer 8 i årets 1. divisjon. Har etablert seg i divisjonen de siste årene, og blir en god pekepinn for Kvik Halden.

23. februar: Østsiden IL på Strupe. Ble til slutt nummer 7 i årets 3. divisjon. Har gode tradisjoner, flere spillere med erfaring fra høyere opp i systemet og vil Kvik Halden god motstand.

27. februar: IK Oddevold i Halden. Nummer 4 i årets Divisjon 1 i Sverige (tilsvarende norsk 2. divisjon, men kun to avdelinger). Kvik Halden møtte Oddevold også i fjorårets oppkjøring, da vant haldenserne med 1-0.

5. mars: Moss FK på Melløs KG. Østfoldrivalen som havnet plassen foran Kvik Halden i årets sesong, blir helt sikkert en utfordrer til opprykket også i 2016.

12. mars: Grorud IL i Halden. Var lenge med kampen om opprykk til 1. divisjon i år, men måte til slutt se KFUM vinne avdelingen. Også en forventet opprykkskandidat i 2016.

20. mars: Hønefoss BK på AKA Arena. Spilte Tippeliga så sent som i 2013, men har hatt et par tunge sesonger etter det. Rykket i år ned fra 1. divisjon, men med flotte fasiliteter og erfaring fra høyere nivå vil helt sikkert laget bli en utfordrer til opprykk i 2016.

25. mars: Örgryte IS i Gøteborg. Rykket i høst opp til Superettan. Den gamle storklubben var helt i toppen av Allsvenskan på begynnelsen av 2000-tallet, og har nå begynt reisen tilbake til Svensk toppfotball. Vinterens tøffeste utfordring for Kvik Halden.


I tillegg jobbes det med kamp i helgen 2-3 april.

Utvilsom en meget interessant vinter for Kvik Halden!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline