Vellykket avslutning

Postet av Gutter 2002 den 9. Nov 2015

Skrevet av Frauke Schmitt Gran

Fredag til lørdag forrige uke var det årsavslutning for G 2002.

Første delen sammen med foreldre/foresatte og familie besto av masse mat (takk til alle som hadde med noe - heller ikke i år greide vi å spise opp alt sammen!). Så fremførte gutta en sang - eller var det dikt?

(Her kommer det en video - når jeg får vite hvordan man legger ut slikt...)

Fredrik leste opp en kavalkade: Alle spillere ble ropt frem og fikk rosende ord og noen ganger velmente formaninger. Deretter delte Robert ut årets premier: Toppscorer, flest assist og bestemann for alle tre serielag, samt "årets rookie", spilleren med mest fremgang. Og treningspremien til den med best treningsoppmøte. I tillegg hadde alle spillere avgitt sin stemme og dermed kåret "årets spiller".

Etterpå ble det fotballturnering i gymsalen (trenerne vant ikke, men Fredrik scoret det første målet og Henrik scoret flest), så bare fotball, og så litt soving. Kanskje. Og frokost dagen etterpå.

Bilde: Hele gjengen samlet i gymsalen på Strupe.

Tusen takk til alle som bidro til denne vellykkede årsavslutningen: Først og fremst spillerne, deretter alle foreldre/foresatte, og så spesielt Robert og Fredrik for premieutdelingen, Marthe for tilgang til Strupe U.skole og Morten G., Kjell Ove og Fredrik for overnattingen.

(Kan hende artikkelen utvides. Noen som har flere bilder?)


0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline