Vellykket avslutning

Postet av Gutter 2002 den 9. Nov 2015

Skrevet av Frauke Schmitt Gran

Fredag til lørdag forrige uke var det årsavslutning for G 2002.

Første delen sammen med foreldre/foresatte og familie besto av masse mat (takk til alle som hadde med noe - heller ikke i år greide vi å spise opp alt sammen!). Så fremførte gutta en sang - eller var det dikt?

(Her kommer det en video - når jeg får vite hvordan man legger ut slikt...)

Fredrik leste opp en kavalkade: Alle spillere ble ropt frem og fikk rosende ord og noen ganger velmente formaninger. Deretter delte Robert ut årets premier: Toppscorer, flest assist og bestemann for alle tre serielag, samt "årets rookie", spilleren med mest fremgang. Og treningspremien til den med best treningsoppmøte. I tillegg hadde alle spillere avgitt sin stemme og dermed kåret "årets spiller".

Etterpå ble det fotballturnering i gymsalen (trenerne vant ikke, men Fredrik scoret det første målet og Henrik scoret flest), så bare fotball, og så litt soving. Kanskje. Og frokost dagen etterpå.

Bilde: Hele gjengen samlet i gymsalen på Strupe.

Tusen takk til alle som bidro til denne vellykkede årsavslutningen: Først og fremst spillerne, deretter alle foreldre/foresatte, og så spesielt Robert og Fredrik for premieutdelingen, Marthe for tilgang til Strupe U.skole og Morten G., Kjell Ove og Fredrik for overnattingen.

(Kan hende artikkelen utvides. Noen som har flere bilder?)
Kommentarer

0 Kommentar

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline