Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Ikke lange ferien!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Nov 2015

Mandag var Kvik Halden sitt a-lag igjen å se på Strupe. En drøy uke er gått siden laget avsluttet en flott sesong med 5-0 seier borte mot Drammen, nå er fokus rettet mot 2016.

Tenker 2016

Treningen mandag var første trening i sesongen 2016, noen spillere er allerede borte fra årets sesong, men de aller fleste er fortsatt med ut året. Hvem som er med når treningene starter opp igjen i januar vil tiden vise. Trener Glenn Ståhl var også på plass i Halden igjen etter en uke med familien i Gøteborg, han forventer mange gode treninger frem mot julepausen.

- Det er viktig at vi legger et fysisk grunnlag samt jobber godt med skadeforebyggende arbeid de 6 ukene vi trener før jul. Trening er ferskvare, men spillerne vil nok også ha godt av litt fri over julen, selvsagt med personlige treningsprogram. Sier Glenn Ståhl.

Venter mange på besøk

Etter en god sesong er interessen merkbart god for å være en del av Kvik Halden sitt lag i neste sesong. Flere spillere har tatt kontakt med klubben for å få muligheten til å vise seg frem. I tillegg ligger ikke Glenn Ståhl og Haris Juklo på latsiden de heller, og allerede denne uken dukker det opp spillere som er hentet inn på prøvespill.

- Vi jobber på høygir med å skape et konkurransekraftig lag inn mot 2016 sesongen, og det er uten tvil en stigende interesse for å være en del av Haldens beste fotballag.

Holder på suksessoppskriften

Forrige oppkjøring var lang og hard for de unge haldenserne, men samtidig er det ingen tvil om at den beinharde treningen blant annet var en av de viktigste grunnene til de få skadene gjennom årets sesong. Spillerne ble pisket gjennom både utmattende løpeøkter og blytunge styrketreninger, Glenn Ståhl har ikke tenkt å bytte ut den treningen denne vinteren.

- Niks, temaet med både løping og styrke er med i planene. Det som er veldig positivt er at vi starter på en merkbart høyere fysisk nivå i år enn i fjor. Vi skal også huske at om vi skal nå våre mål må vi trene enda hardere og med høyere kvalitet enn motstanderne våre.

Spent på oppsettet

OBOS-ligaen var gjennom et vanvittig drama søndag ettermiddag, en rekke lag var involvert i nedrykksstriden og til slutt var det Follo som måtte bite i det sure eplet når Jerv satt inn utligningen i det 96. minutt(!).

Målet sendte Follo nok en gang ned i 2. divisjon, mens våre naboer fra Fredrikstad slapp med skrekken. Kvik Halden har møtt Follo i 2. divisjon både i 2012 og 2014, begge gangene har endt med opprykk til talentfabrikken i Ski.

De andre klubbene som gikk ned var Hønefoss, Nest-Sotra og Bærum. Hønefoss og Nest-Sotra vil være nye bekjentskaper for Kvik Halden, mens Bærum var i Kvik Halden sin avdeling i 2013.

Geografi er en viktig del av NFF sitt vurderingsgrunnlag når avdelingene skal settes opp, derfor blir ingen overrasket om Kvik Halden også i 2016 får Follo på besøk til Halden stadion.

- Dramaet på søndag var det rene vanvidd, men hvilke lag vi får i vår avdeling legger jeg ingen energi på. Vårt fokus er å skape en gruppe som elsker å trene hardt og mye. En gruppe som ofrer alt for at kollektivet skal ha fremgang. Dette er jeg trygg på at vi skal få til, vi er i stadig utvikling. Oppsummerer en sulten Glenn Ståhl.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline