Nådde målsetningen med storseier

Postet av Christer Sundt Markgren den 25. Okt 2015

Selv om tredjeplassen i avdelingen var sikret allerede før kampen mot Drammen var det et motivert Kvik Halden FK som gikk ut på kunstgresset på Marienlyst. Med tre poeng ville årets sesong være klubbens beste de siste 15 årene. Den oppgaven ble løst på en overbevisende måte, og med seier 5-0 ble sesongen avsluttet med stil!

Målene i første omgang ble scoret av Dardan Mehmeti, Almir Taletovic og Martin Hoel Andersen. Det var tidvis enveiskjøring, så det er nok trygt å si at skuffelsen var at ledelsen til pause ikke var større enn den var. Omgangens komiske øyeblikk var da keeper Joacim Heier i mangel på reserveball og ballhentere var halvveis oppe på tribunen før linjemannen fant en ball som kunne brukes.

Etter pause økte fastsatt Almir og Björn Berglund resultatet til 5-0, i en omgang som bar preg av at begge lagene innså hvor poengene ville ende. Kvik HFK satt innpå Tobias Fjellstad Back, Kristian Strøm og Erjon Shkodrani, som fikk en liten smakebit på a-lagsspill, noe vi håper ga mersmak og inspirasjon til å stå på gjennom vinteren slik at vi får sett mer til de neste sesong.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline