Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Siste innsats i 2015 - Jakter nok en rekord!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 22. Okt 2015
Lørdag er siste gangen de unge haldensere ikler seg Kvik Halden-drakten i 2015. Kampen kan bli et verdig punktum for en strålende sesong som kan avsluttes med poengrekord, i så fall må Drammen beseires!

Forferdelig sesong
Drammen var av mange ventet å kjempe i bunnen av tabellen før sesongen, men slik så det ikke ut etter 1. serierunde, da stod Drammen med 3 poeng etter en sterk borteseier mot Lillestrøm 2.
Etter den kampen har det dessverre vært svært få lyspunkter for laget. Hvis man inkluderer deres kamp mot Skeid i 1. runde av cupen så spilte Drammen hele 23 kamper uten seier, hvorav 22 var tap, mellom 23 april og 11 oktober. Da fikk laget en svært etterlengtet opptur med seier mot Strømsgodset 2, før det i forrige helg igjen ble tap mot Gjøvik/Lyn.
På 26 obligatoriske kamper i 2015 så har Drammen sluppet inn utrolige 112 mål, og laget ser nok frem til å nulle ut årets resultater og starte med blanke ark i 2016.

Andre tur til Marienlyst stadion
Helgens kamp mot Drammen er andre gang Kvik Halden reiser under fjorden og til Drammen denne oktober. Forrige gang endte med et skuffende 2-0 resultat mot Strømsgodset 2, noe man helt sikkert har lyst til å revansjere denne lørdagen.
Alt i alt har Kvik Halden hatt gode erfaringer med Drammen-baserte lag i 2015. Drammen ble slått 5-0 på Halden stadion, Strømsgodset 2 ble beseiret 1-0 på samme sted, mens den største opplevelsen definitivt er seieren mot Strømsgodset i 3. runde av NM i juni.

Mange må stå over
Kvik Halden har ingen karantener denne runden, men Jakob Madsen Lund, Drilon Turkaj og Sondre Rørmyr er alle ute med skader. I tillegg fikk Badr Rahhaoui seg en smell når han kom inn mot slutten av oppgjøret mot Lillestrøm 2, noe som gjør han tvilsom til kampen mot Drammen.
På plussiden er brødrene Shkodrani tilbake, og resten av troppen er i øyeblikket skadefri!
Drammen har også spillere som ikke får bidratt i siste serierunde, de har hele 3 spillere utestengt med gule kort.

Spiller for rekord
Kvik Halden avslutter i helgen en fantastisk sesong, de aller fleste har fått med seg lagets innsats i cupen, og har mange gode minner fra straffesparkkonkurranser mot både FFK og Strømsgodset på Halden stadion. Når opprykkstoget forlot perrongen uten haldensere i slutten av august, etter tapet mot Raufoss, satt laget seg en målsetning om å nå 53 poeng, noe som vil være det beste poengresultatet et Kvik Halden lag har hatt siden serien ble lagt om i 2001. Det hardsatsende 2002-laget som jaktet opprykk til 1. divisjon sammen med FFK nådde 52 poeng, så kun seier er godt nok på lørdag hvis det skal bli rekord.
Svaret får vi lørdag, kampstart er 1300 - Vi ønsker laget lykke til!

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline