Vant 3-0 på en middels dag

Postet av Christer Sundt Markgren den 17. Okt 2015

I sesongens siste hjemmekamp var Kvik Halden FK langt unna toppnivået, men slo likevel nedrykksklare Lillestrøm 2 relativt enkelt 3-0. Målene ble scoret av Almir Taletovic (2) og Brice Wembangomo.Selv om Lillestrøm startet kampen mye bedre enn tabellen skulle tilsi så man etterhvert at det var stor forskjell i kvaliteten på lagene. Kvik HFK nærmet seg stadig, men det var likevel første avslutning på mål som ga 1-0. Almir Taletovic fulgte opp en effektiv skuddfinte med en like flott avslutning, og satt dermed tonen for resten av kampen. Brice Wembangomo ville ikke være noe dårligere, og driblet like godt bort keeper før han satt ballen i åpent mål når han doblet ledelsen ti minutter før pause.

Etter pause var begge involvert i dagen siste scoring. Brice slo innlegget, og Almir var som vanlig sikkerheten foran mål. De sikret på den måten en flott sesong på Halden Stadion, der bare opprykkslaget Raufoss har klart å ta poeng fra Kvik Halden.

I tillegg til to mål var Almir Taletovis nær ved å score årets mål på Halden Stadion med en volley som strøk på feil side av tverrliggeren nær krysset. - Det var synd den ikke gikk inn, men det er jo målene som går inn som er viktige, sa han etter kampen. - Bortsett fra at jeg gjerne skulle spilt mer er jeg godt fornøyd med det jeg prestert her på stadion i år. Men sånn blir det med så mange gode spillere og flere kamper hvor det har blitt valgt spillere med visse kvaliteter som kan vippe kampen til vår fordel.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline