Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Avgjørende kamp for rekruttene i kveld!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 12. Okt 2015
Kvik Halden sitt rekruttlag møter i kveld Greåker på bortebane. Kampen blir viktig med tanke på nedrykksstriden, og potensielt avgjørende for begge lag.

Gammel kjenning
Greåker trenes av tidligere Tippeligaspiller Raymond Kvisvik, han var også innom Kvik Halden i 2010 og 2011.
Laget hans har kjempet med ryggen mot veggen i hele år, men selv om laget ligger sist og har en lang vei å gå for å spille 4. divisjon i 2016, så har de fortsatt en mulighet.
I øyeblikket er det Skeid 2 som ligger på den siste nedrykksplassen i 3. divisjon, skulle de (eller et annet lag fra utenfor Østfold) bli det laget som blir med Selbak og Nesodden ned en divisjon, så vil det bety at kun ett lag rykker ned fra 4. divisjon, mens det nest nederste laget skal i kvalik.
Greåker har i øyeblikket 4 poeng opp til Drøbak-Frogn 2, de innehar den plassen som i øyeblikket betyr kvalik. Plassen foran dem igjen er det Askim som har, med ett poeng mer enn Drøbak-Frogn 2.
3. divisjon er uhyre jevn, så det er fortsatt helt åpent om det blir ett eller to lag som rykker direkte ned fra 4. divisjon.

Kan sikre plassen
Kvik Halden 2 tok en svært viktig seier forrige mandag når Askim ble slått på Strupe. I tillegg hadde laget flyt med at Borgen tok en heldig seier i bortemøtet sitt med Drøbak Frogn 2.
I tillegg tapte Askim sin kamp mot Sparta Sarpsborg på fredag, noe som i praksis betyr at Askim ikke kan ta igjen Kvik Halden pga. en mye bedre målforskjell.
Derfor er eneste reelle trussel for Kvik Halden sin del Drøbak-Frogn 2, men med seier i kveldens oppgjør mot Greåker så vil plassen i neste års 4. divisjon være sikret, noe den også vil være om Mysen tar poeng mot Drøbak-Frogn 2 i kveld.

Ungt lag
Kvik Halden stiller, som så mange ganger før i år, med et meget ungt lag i kveldens oppgjør. Eldstemann blir Harold Mufoncol på 24 år, han får følge av Martin Hoel Andersen, Erjon Shkodrani, Ardijon Berbatovci, Niklas Kalmar og Daniel Ravneng fra a-lagstroppen.
Kampstart på Greåker er 20:00, vi ønsker unggutta lykke til!
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline