Målkalas mot Gjøvik-Lyn!

Postet av Christer Sundt Markgren den 11. Okt 2015

På dagen der alle de viktige posisjonene på tabellen ble avgjort spilte Kvik Halden FK en solid kamp mot FK Gjøvik-Lyn, og vant 4-0. Med to kamper igjen mot lag som allerede har rykket ned (Lillestrøm 2 og Drammen) er målsetningen om 53 poeng innenfor rekkevidde, spesielt om laget fortsetter trenden fra dagens kamp med å ikke gi bort en eneste målsjanse. Skåret i gleden var at Almir Taletovic fikk en smell i kneet, og måtte byttes ut i andre omgang.Gjestene fra Oppland så egentlig ut til å ville være med i kampen, og hadde ballen mye mer enn resultatet antyder. Men mot et hjemmelag som produserte flere sjanser uten å gi fra seg en eneste ble det for lite. Bader Rahhaoui og Almir Taletovic fikk hvert sitt fine gjennomspill, og var som vanlig sikre i avslutningene, og dermed sto det 2-0 til pause.

Etter pause skapte Kvik HFK sjanser jevnlig, men det ble ikke uttelling før helt mot slutten av kampen. Først på en corner som flere spillere er med på å kjempe inn i mål. Martin Hoel Andersen ble kreditert scoringen, slev om Björn Berglund kan ha vært nær den på vei inn. Björn fikk uansett navnet sitt i kamprapporten på overtid, når han scorer på en frekk chip alene med keeper.

Kaptein Dardan Mehmeti var tilbake for fullt etter skade, og var selvfølgelig fornøyd med å holde nullen. -Det er jo ikke store jobben jeg gjør idag, men jeg har gledet meg til å bli skadefri og få spille igjen, det har vært uvant for meg å være skadet. At vi ikke gir bort noen målsjanser idag hjelper godt på selvtilliten etter den rævva bortekampen forrige uke. Vi er godt forbi den beste sesongen jeg har vært med på her i klubben, men med en luke ned til Fram og bare fire poeng opp til Moss skal vi stå på for å nå målsetningen om 53 poeng, nå er det fullt mulig!

Som nevnt i innledningen ble både opp- og nedrykk i avdelingen avgjort idag, og Kvik Halden FK vil gjerne gratulere Raufoss med opprykk og Ørn med en ny sesong i 2.divisjon!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline