Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Gjøvik-Lyn kommer på besøk til Halden stadion denne helga!

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 9. Okt 2015
Ny kamp, nye muligheter. Kvik Halden måtte strekke våpen mot Strømsgodset sine rekrutter på Marienlyst stadion sist søndag. Denne helgen er det en ny middelhavsfarer som er motstander når Gjøvik-Lyn kommer på besøk til Halden.

Skuffende sesong
Gjøvik-Lyn har hatt en skuffende sesong med tanke på deres ambisjoner om å henge med helt i toppen. Sesongen åpnet brutalt med 4 strake tap, og allerede da ble nok ambisjonene senket.
Gjennom sesongen har den hardtsatsende klubben vist i flere kamper at de har et lag som på sitt beste kan slå hvem som helst i avdelingen. Blant annet har de beseiret Notodden både hjemme og borte, samt at Moss og Fram Larvik har reist tomhendt hjem fra Gjøvik. Dessverre for deres del har de også vist at de kan tape for alle, for eksempel har både Ørn-Horten og Sprint-Jeløy vunnet på Gjøvik, mens de på bortebane kun har tatt poeng i 4 av 11 kamper.
På gress har de hittil tapt begge gangene, henholdsvis 0-2 mot Fram og 1-3 mot Moss.

Nesten bare æren igjen å spille for
Gjøvik-Lyn er i samme situasjon som veldig mange andre lag i denne divisjonen på dette tidspunktet av sesongen, med 3 kamper igjen å spille ligger Gjøvik-Lyn på en 7. plass på tabellen med 33 poeng. Det er et lite stykke opp til Alta på 6. plass, mens poenget bak de er Nybergsund som har fått opp dampen denne høsten.
En liten gulrot for laget hadde vært om de tok full pott i de resterende kampene, for da ville de blitt poenget bedre enn de gjorde i 2014.
Få husker i ettertid om man blir 6, 7 eller 8 på tabellen, om man fikk 35 eller 38 poeng, men det er alltid godt å avslutte sesongen på en sterk måte, noe Gjøvik-Lyn helt sikkert er interessert i!
En som uansett virker motivert er spissen Markus Naglestad, han er nå oppe i 19 seriemål og vil helst sikkert vise seg frem for potensielle beilere, en mann å passe på for Kvik Halden.

Må løfte seg fra forrige helg
Kvik Halden fikk veldig lite til å fungere i bortekampen mot Strømsgodset 2 forrige helg, til slutt var det en fullt fortjent seier for hjemmelaget i kampen som endte med 2-0.
Skal laget klare å slå poengrekorden fra 2002, så er det kun seier som er godt nok i årets 3 resterende kamper. I dag står haldenserne med 44 poeng, og trenger dermed 9 poeng til for å slå rekorden på 52 poeng, satt av er opprykksjagende Kvik Halden for 13 år siden.
På hjemmebane har Kvik Halden i år vært nesten utilnærmelige, på de 13 kampene spilt på Halden stadion så langt i år, er det kun Raufoss som har fått med seg noe som helst.

Utfordringer med skader og karantener
Til søndagens kamp er det flere spillere som ikke er tilgjengelige. Ardijon Berbatovci har karantene, i tillegg er Jakob Madsen Lund, Drilon Turkaj og Sondre Rørmyr ute med skader.
Dardan Mehmeti kjemper for å bli klar til helgen, mens Martin Hoel Andersen er klar igjen for fullt.
På plussiden er Jiress Suka Suka klar for kamp, etter å ha sonet karantene sist helg.
Skader og karantener er aldri optimalt, men det gir unge og lovende spillere muligheten.
Hvem som starter er som vanlig ikke valgt, men den som kommer på stadion på søndag får se!

Kampstart er 1500 - Velkommen!0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline