Referat fra foreldremøte

Postet av Gutter 2005 den 5. Okt 2015

Her kommer et sammendrag fra kveldens foreldremøte:

Generelt om neste år:Neste år vil vi stille med 4 lag i seriespillet for 7’er-fotball. Laginndelingen vil trolig være tilnærmet lik slik den har vært på de to 7’er cupene som vi har spilt i høst, dvs jevne lag. Vi har vurdert å melde på ett lag som skal spille i 04 serien hvor spillerne rullerer, men har landet på at dette blir for mye jobb uten å få noe resultater ut av det. Det er viktigere å trene og få god matching på treningene, og så får vi heller prøve å få til å spille treningskamper og melde på forskjellige lag etter nivå på cuper.

Treningstider:Vi går nå over til tre treninger i uka, fram til ca midten av desember.
Mandag 17.00-18.30 på 9’er banen, trening med mye fokus på spill 5 mot 5 etc.
Onsdag 18.30-20.00 på ½ 11’ banen, trening med mye fokus på småspill 1 mot 1, 2 mot 2 etc.
Torsdag 18.30 – 20.00 på 9’er banen, differensiering ift nivå.

Treningsoppmøte:Det vil bli ført treningsoppmøte for samtlige treninger også i tiden framover. Gi gjerne beskjed til Rune pr sms dersom spilleren er syk eller skadet og ikke kommer på trening. Det ble fra foreldregruppen tatt opp enkelte forhold rundt registrering av treningsoppmøte: hvorvidt det skal ligge åpent på nettet, samt om det skal føres oppmøte for samtlige treninger. Vi har positive erfaringer med registrering av oppmøte: det har ført til en roligere spillergruppe ved oppstart av treninger, det har ført til en innskjerping blant spillerne ift presist oppmøte, samt at oppmøte generelt har økt. Her er det dog viktig at foreldregruppen tenker gjennom hva som kommuniseres til spillerne hjemme, samt at trenergruppen kommuniserer på en forsvarlig måte mot spillergruppen. På generell basis oppfordres det til allsidighet (utøve flere idretter), prioritere bursdager, samt at det er viktigere med innsats og fokus på treningene framfør høyt treningsoppmøte i %. Fotball skal fortsatt være gøy!

Nivådeling:Vi vil fortsette med differensiering og nivådeling på trening. Målet er å ha med flest mulig lengst mulig, og alle skal kunne mestre sitt nivå. Sist høst var det ca 12-14 spillere med godt nivå, nå har dette økt til ca 25. I tillegg må vi kunne få gi de beste en større utfordring innimellom. Videre har det på treningsfeltet blitt kjørt en ganske streng linje med tydelige grenser på treningene, dette arbeidet kommer vi til å forsette med.

Det planlegges for øvrig et spillermøte, allerede førstkommende torsdag, i treningstiden (dersom klubbhuset er ledig). Her vil vi fokusere på blant annet kriteriene som ligger til grunn for nivåinndelingen: innsats og treningsframmøte, holdninger og ferdigheter, samt litt om hvordan vi tenker ift treninger framover.

Tilleggstrening: I vår / sommer har vi hatt et lite prosjekt sammen med G04 ang tilleggstrening på lørdager. Her har det vært inntil 4 spillere pr gang, ca en mnd. Etter møte med klubb og G04 blir det nå to spillere pr gang, ca to ganger pr spiller. De aktuelle spillerne vil få beskjed. Her er det viktig å presisere at dette er snakk om et ekstratilbud, fast hospitering ikke noe tema, dette er har klubben bestemt.

Sosialt:Av sosiale tiltak så skal vi prøve å gjennomføre et par kvelder med kveldsmat i løpet av høsten, dette vil primært bli på utvalgte mandager, spesifikk info kommer om datoer.

Årgangen har idag 8 021 på konto. Dersom vi skal delta på f.eks overnattingscuper framover (neste sommer?), så er det et behov for å styrke lagkassen. Så dersom noen kommer over noen dugnader vi kan gjennomføre, eller har forslag til andre ting årgangen kan gjøre for å skaffe penger til lagkassen, så er det bare å ta kontakt med Rune eller Siri.

Av turneringer så har vi ikke enda bestemt oss for hvilke vi har lyst til å reise på, men det blir i hvert fall trolig en cup i Mossehallen i mars. Når det gjelder overnattingscuper, så skal trenergruppen her komme opp med forslag til hvilke som er aktuelle, og så vil det evt bli innkalt til et foreldremøte hvor dette vil være tema. De fleste overnattingscuper finner sted rundt sommerferietid, og vil kreve noe planlegging av både trenergruppe samt foreldegruppen. En forutsetning som gjelder dersom vi skal reise på overnattingscup; alle spillerne skal ha med en ansvarlig forelder. Dersom dette blir aktuelt så kommer det mer informasjon etter hvert.

Og når det gjelder treningstøy, så kommer vi ikke til å ha flere fellesbestillinger av dette, da det bare har vært rot fra G-sport sin side de gangene vi har bestilt tøy felles. Alt treningstøyet finnes tilgjengelig i butikken, og det gis 25 % rabatt ved fremvisning av klubbkort, så vi legger opp til at samtlige er ansvarlige for innkjøp av eget treningstøy heretter.
Og som alltid, dersom det er noe dere ønsker å diskutere eller lurer på, så er det bare å ta kontakt med Rune eller Siri.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline