Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Rekruttkamp på Strupe i kveld mot Askim i 4. divisjon

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 5. Okt 2015
Kvik Halden sine unge rekrutter i 4. divisjon skal i kveld møte tabellnabo Askim hjemme på Strupe. Kampen er viktig i nedrykkstriden, og en seier vil være kjærkommen for hjemmelaget!

Jevnt i bunnen
Med 4 kamper igjen å spille begynner det å bli veldig spennende i bunnen av tabellen. Hvor mange lag som rykker ned fra 4. divisjon avhenger av hvor mange lag tilhørende Østfold Fotballkrets som rykker ned fra 3. divisjon.
I øyeblikket ligger det an til at 2 lag rykker direkte ned fra 4. til 5. divisjon, mens laget som ender 3. sist må ut i kvalik mot et 5. divisjonslag.
Før dagens kamper ser Greåker fortapt ut i helt sist på tabellen, over der ligger Drøbak/Frogn 2, mens Askim ligger på det som ser ut til å bli kvalik. Kvik Halden er på plassen over Askim, med 3 poengs avstand. Over Kvik Halden igjen ligger Kråkerøy 2 på lik poengsum.

Seier gir pusterom

En seier for rekruttene vil derfor bety et aldri så lite pusterom inn mot de 3 siste rundene i 4. divisjon. Skulle topplaget Borgen i tillegg slå Drøbak/Frogn på bortebane mandag kveld vil Kvik Halden skaffe seg en luke på henholdsvis 6 og 7 poeng til kvalik og nedrykk.
Skulle derimot resultatene gå imot Kvik Halden i dag, så er laget for alvor med i nedrykksstriden.

Ungt lag
Forrige mandag spilte Kvik Halden 2 med en startoppstilling på 17.9 år, like ungt blir det ikke i dag, men det er ikke mye snittet blir dratt opp.
Kampen mot TTIF forrige uke var en fin prestasjon, og forhåpentligvis bygger laget videre på den opplevelsen i dagens kamp.
Kampstart er 2000 på Strupe, inngang er gratis!
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline