Kvik Halden Fotballklubb

Kvik Halden Fotballklubb

Lite stemte for Kvik Halden på Marienlyst stadion

Postet av Kvik Halden Fotballklubb den 4. Okt 2015Takk til Halden Arbeiderblad for bildet!

På tredje forsøk denne sesongen klarte Strømsgodset å slå Kvik Halden. Oppgjøret i Drammen ble en skuffende affære for haldenserne, som til slutt måtte reise hjem med et 0-2 tap i sekken.

Solid motstand
Strømsgodset 2 har hatt en poengmessig svak sesong siden sommerpausen, men har vært en vanskelig motstander for de fleste lag denne høsten. I dagens oppgjør stilte de med relativt solid lag, med blant annet Kim Andre Madsen, Bassel Jradi og Thomas Sørum fra start, alle med Tippeligaen som sitt naturlige tilholdssted.
Kvik Halden hadde gjort flere forandringer fra forrige helgs seier over Moss. Inn i startelleveren kom Martin Hoel Andersen, mens Josef Bouchleh gikk over på venstreback, Brice Wembangomo ned på høyreback og Ardi Berbatovci ble flyttet opp i midtbaneleddet.

Jevn start

Kampen startet i rolig tempo, med to forsiktige lag. Strømsgodset sine ballskikkelige spillere styrte mye av spillet, uten å komme til altfor mange store sjanser. Kvik Halden fikk ikke så mye til å stemme, og slet generelt med å bygge opp gode angrep.
Kvik Halden fikk allikevel kampens første skikkelig store sjanse når Bjørn Berglund ble spilt gjennom noe skrått alene med keeper, avslutningen var lav og hard, men keeper fikk stoppet forsøket med en benparade.
Like etterpå rullet Kvik Halden opp et av dagens sjeldne gode angrep og Badr Rahhaoui fikk også muligheten alene med keeper, heller ikke han traff godt nok, og forsøket endte i nettveggen.
Etter 43 minutter fikk Strømsgodset kampens første scoring etter et fin overgang på Kvik Halden sin høyreside, inne foran mål ventet Agouda for hjemmelaget og plasserte inn 1-0.

Forandret i pausen
Kvik Halden var utvilsomt misfornøyde med prestasjonene i 1. omgang og gjorde endringer i pausen. Ut gikk Almir Taletovic, og inn kom Arber Shkodrani, i tillegg roterte man om på oppstillingen med å blant annet flytte Brice Wembangomo opp på sin vante kantposisjon.
Forandringer gjorde dessverre ikke mye godt for Kvik Halden og 2. omgangen ble en tung opplevelse for de unge haldenserne.
Strømsgodset gikk i angrep gang på gang, og det var vel fortjent når Bassel Jradi gjorde som mot Sarpsborg 08 i Tippeligaen på lørdag, et flott langskudd i vinkelen fra midtbanespilleren.
Etter dette var det også Strømsgodset som dominerte kampen og både kunne og burde ledet mer enn 2-0.
Kvik Halden fikk et par gode muligheter utover i kampen, spesielt unge Deniz Kaili vil nok ergres over sin forspilte sjanse mot slutten av kampen. 16-åringen var på enden av et innlegg som gikk gjennom feltet, men avslutningen fra god posisjon gikk over.
Kampen ebbet ut med en velfortjent 2-0 seier for Strømsgodset sine rekrutter og de er med det sikret spill i 2. divisjon også i 2016.

Uendret målsetning
Kvik Halden ønsker å sette poengrekord denne sesongen og den gjelder fortsatt. Skal det målet nås må alle de tre siste kampene vinnes, noe det er gode muligheter for. Kvik Halden har nå igjen to kamper på Halden stadion, og den avsluttende kampen borte mot fortapte Drammen.
Neste mulighet for poeng er altså hjemme, søndag om en uke kommer Gjøvik/Lyn på besøk og da håper vi haldenserne er tilbake vinnersporet.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline